06 apr. 2020 | 08:30

Câți bani câștigă acum Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Afacerea cu care au dat lovitura

Știri generale
Câți bani câștigă acum Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Afacerea cu care au dat lovitura
Vezi câți bani câștigă Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

Deși afacerea cu încălțăminte nu a fost una înfloritoare pentru Cristina Șișcanu, concurenta „Bravo, ai Stil! Celebrities“, și pentru soțul acesteia, Mădălin Ionescu, cei doi au dat în sfârșit lovitura. Vezi câți bani le intră în casă acum.

Afacerea cu care au dat lovitura Cristina și Mădălin Ionescu

După ce afacerea cu încălțăminte nu a fost una aducătoare de profit, cei doi soți s-au reorientat. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu dețin acum o firmă ce comercializează genți de damă aduse din Italia.

Pe lângă contractele pe care le au în mass-media, aceștia nu s-au rezumat la atât, încercându-și norocul în afaceri de câțiva ani. Cristina și Mădălin și-au înființat o firmă în anul 2015. Înainte de a pleca la „Survivor România“, ea a mărturisit că are o colaborare împreună cu soțul ei, lăsându-l pe acesta să administreze afacerea cât timp este plecată.

„Eu sunt foarte implicată în ceea ce privește familia și mă refer la partea organizatorică. Plus de asta, eu și Mădălin avem o firmă și a trebuit să ne ocupăm de totul pentru a lăsa fiecare lucru în ordine. Am fost ocupată, iar acest lucru mi-a ținut mintea ocupată“, a povestit Cristina Șișcanu. Inițial, cei doi s-au orientat către comerțul cu încălțăminte.

Câți bani câștigă cei doi soți

În pofida reclamelor la „încălțămintea de top“, vânzările nu au mers, astfel că firma a înregistrat pierderi trei ani la rând (din 2015 până în 2017), deficitul total fiind de 41.361 lei.

Cei doi soți importă genți de damă din Italia

Cei doi soți importă genți de damă din Italia

„Încălțăminte realizată manual numai din piele și blană naturală. Lux, calitate, trăinicie, prețuri accesibile… Acestea sunt caracteristicile fiecărui articol Kimo by Charisma! Bucurați-vă de spectacolul încălțămintei de top! Fiți în trend“, își promova soția prezentatorului TV afacerea.

În anul 2018 cei doi soți s-au hotărât să aducă din Italia genți și poșete pentru femei. În același an, societatea comercială a luat o mică pauză după ce a înregistrat o pierdere de 1.092 lei.

Ultimele rezultate înregistrate la Ministerul de Finanțe, valabile pe anul 2019, arată că firma Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu a realizat pentru prima oară profit, câștigul fiind de 52.867 lei.

Prețurile articolelor sunt cuprinse între 199 și 499 lei.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro