Câți bani a vrut Mihaela Rădulescu pentru a poza în Playboy. De ce nu a mai apărut Andreea Marin

Cât a cerut Mihaela Rădulescu pentru o poză în Playboy?

Multe persoane publice din showbiz-ul de astăzi au devenit cunoscute după ce și-au etalat formele în Playboy. Iată cât a cerut Mihaela Rădulescu pentru doar o fotografie în publicația fierbinte și de ce nu a mai apărut Andreea Marin!

Cât a cerut Mihaela Rădulescu pentru o poză în Playboy?

Fostul director editorial Playboy a dezvăluit, în cadrul unui interviu acordat pentru paginademeria.ro, de ce sume au beneficiat Loredana, Nicoleta Luciu, Andreea Antonescu și Mihaela Rădulescu pentru a realiza un pictorial sexy. Mihaela s-a răzgândit însă, dar iată câți bani a cerut pentru o fotografie! Potrivit detaliilor oferite de către Dan-Silviu Boerescu, fosta prezentatoare de la Ferma a avut cea mai scumpă cerere din istoria Playboy, ajungând astfel la un acord cu publicația la suma de 50.000 de euro.

„Să-i trimit un email sau un fax oficial în care să-i propun suma respectivă pentru un pictorial în «Playboy», pentru orice eventualitate. Probabil că ea nu era hotărâtă să apară şi zicea măcar să am, să pot arăta peste ani, să spun «uite mie mi s-a oferit cea mai mare sumă din istoria Playboy». Eu cu asta nu puteam să fiu de acord. Şi am zis: «Nu, semnăm contractul şi apoi facem orice campanie de PR vrei tu». Şi Mihaela trăieşte din PR, clorofila ei e PR-ul“
Dan-Silviu Boerescu

Andreea Marin a  refuzat înainte de a primi oferta Playboy. Care este motivul?
Andreea Marin a refuzat înainte de a primi oferta Playboy. Care este motivul?

Bianca Drăgușanu s-a dezbrăcat pe gratis

De asemenea, directorul editorial a mai afirmat că Andreea Marin a refuzat oferta atunci înainte de a i se propune. Aceasta, învitată la un eveniment monden, i-a argumentat decizia. Zâna a spus că prezintă emisiuni pentru toată familia, astfel că celelalte contracte pe care le onorează nu îi dau voie să apară în asta.

Boerescu a dezvăluit că Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu au acceptat să se dezbrace gratis, timp în care Oana spunea peste tot că a primit suma de 9.000 de euro pentru ipostazele fierbinți, deși nu era adevărat. Andreea Antonescu a luat 30.000 de dolari pentru ședința sexy, Loredana a încasat 10.000 de euro, timp în care Nicoleta Luciu „nu a avut niciodată pretenţii exagerate“, dar a primit 20.000 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI