07 iun. 2020 | 10:55

Câți bani a plătit, de fapt, Mohammad Murat pentru elicopterul pe care îl deține

Știri generale
Câți bani a plătit, de fapt, Mohammad Murat pentru elicopterul pe care îl deține
Câți bani a plătit, de fapt, Mohammad Murat pentru elicopterul pe care îl deține.

Mohammad Murad este în prezent unul dintre cei mai mari hotelieri din țară. Este de origine libaneză și a venit la noi în țară pentru a studia medicina și a ajuns să conducă un adevărat imperiu hotelier, ajungând să investească în turism dintr-o ambiție. Acesta deține astăzi elicopter personal. Câți bani a costat acest elicopter?

Câți bani a plătit, de fapt, Mohammad Murat pentru elicopterul pe care îl deține

Din cauza atitudinii unei recepționere, Mohammad Murad a ajuns să lase Medicina, pentru turism. Când a renunțat la cariera, el era medic la Spitalul Colentina, pentru a deveni un antreprenor de succes.

„Viața ascunde multe aspecte necunoscute. Țin minte că, dacă întârzia Revoluția o săptămână, eu probabil nu mai eram în România. Totul a fost întâmplător. Eram medic la Spitalul Colentina și colegii mei mă rugau pentru una, alta, să le aduc din Liban și am văzut că este loc. Am zis că o fac temporar să-mi îmbunătățesc veniturile, dar uite că acest lucru temporar are deja 30 de ani. Asta a fost să fie. Am zis să rămân pe zona de medicină, dar altfel. Făcând turismul, pentru că oamenii au nevoie mai mult de tratament psihologic decât medicamentos”, ne-a povestit Mohammad Murad.

Primul hotel achiziționat în 1996

În 1996 a achiziționat primul hotel, tot atunci când și-a dat seama că vrea să schimbe multe aspecte ale turismului.

„Totul a pornit de la un moment în care m-am dus să închiriez o cameră de hotel, recepționera nici nu s-a uitat la mine. Am avut așa mare ambiție că am zis că voi cumpăra acel hotel numai ca să-i dovedesc acelei persoane că trebuie să se comporte altfel. Peste doar trei luni m-am trezit patron la acel hotel și, când m-am dus acolo, am întrebat-o dacă mă mai ține minte și dacă mai știe cum s-a comportat. A explicat că așa i-a spus șeful să se comporte”, a mai povestit omul de afaceri.

Astăzi este deținătorul unui adevărat imperiu

Mohammad Murad deține şase unităţi de cazare din lanţul Phoe­nicia, ale căror venituri ajung undeva între 15 şi 20 mil. euro. Această cifră îl situează în topul celor mai puternici antreprenori din turismul de la Marea Neagră. El și familia mai au afaceri şi în domeniul imobiliar, mai deţin produ­cătorul de conserve Mandy Foods şi lanţul de restaurante Springtime.

Veniturile sale, dar și nevoia de a se deplasa rapid l-a făcut să își achiziționeze un elicopter, model Robinson R44, în valoare de aproximativ 300.000USD, care este inscripționat cu numele lanțului hotelier pe care acesta îl deține: Phoencia Hotels.

Mohammad Murad.

Câți bani a plătit, de fapt, Mohammad Murat pentru elicopterul pe care îl deține.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro