Câți bani a luat Roxana Ionescu din ajutorul de șomaj în 2020. Ce face în prezent Mama Natură

Câți bani a luat Roxana Ionescu din ajutorul de șomaj în 2020. Ce face în prezent Mama Natură
Cu ce se ocupă în prezent Roxana Ionescu și câți bani a luat în 2020

Roxana Ionescu a fost extrem de apreciată de români încă de la primele sale apariții. În trecut, pe când era cunoscută drept Mama Natură, aceasta se bucura de un mare succes printre telespectatori. Ea a decis să se retragă din televiziune și să se axeze pe viața de familie alături de partenerul ei, Tinu Vidaicu, dar nu totul merge ca pe roate pentru faimoasa blondină.

Ce face în prezent Roxana Ionescu. S-a retras din televiziune și a optat pentru un alt domeniu

Pandemia a pus la pământ milioane de oameni, iar afacerile au fost extrem de afectate. Unele persoane au rămas fără loc de muncă sau au suferit pierderi imense, așa că ultima perioadă nu a fost deloc ușoară nici pentru Roxana Ionescu. Aceasta a fost nevoită să trăiască din ajutoarele de la stat după ce persoanele ce lucrează la firma soțului său au fost trimise în șomaj tehnic.

Roxana Ionescu este căsătorită cu Tinu Vidaicu de peste un an. Bărbatul ce îi este aproape și la bine și la greu deține o firmă de organizare de evenimente, management artistic și personal branding, unde soția sa lucrează ca și specialist marketing. El s-a văzut nevoit să își trimită angajații în șomaj tehnic după ce pandemia a afectat grav evenimentele, iar printre ei se numără și partenera sa de viață.

Ce bani a luat Roxana Ionescu în 2020. Fosta Mama Natură a cerut ajutorul statului

Chiar și cunoscutul DJ din Timișoara a apelat la ajutorul statului pentru câteva luni, informații ce pot fi regăsite în declarația lui de avere. Acesta a fost numit administrator public al județului Caraș Severin, astfel că aceste detalii au fost făcute publice. Cât despre soția lui, fosta Mama Natură a primit de la stat 7.590 de lei în 2020 pentru funcția de specialist marketing, dar și 22.031 lei ca ajutor de șomaj din partea AJOFM Timiș.

Între timp, Tinu Vidaicu a încasat dividente de aproximativ 200.000 lei anul trecut de la cele două societăți pe care le deține, potrivit WOWbiz. Acesta a fost numit administrator public la propunerea lui Romeo Duncă, cel care a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Chiar dacă afacerile i-au fost afectate, acesta nu se poate plânge că o duce rău.

Roxana Ionescu, dezvăluiri despre nunta cu Tinu Vidaicu. Când va avea loc, de fapt, evenimentul

Cât despre relația cu Roxana Ionescu, cunoscutul DJ așteaptă ca el și aleasa lui să se bucure de nuntă. Deși și-au unit destinele în fața ofițerului stării civile, cei doi au fost nevoiți să amâne momentul în care vor avea și o nuntă oficială din cauza pandemiei. Fosta mama natură explica în trecut că abia așteaptă să aibă pe toată lumea alături de ea la evenimentul grandios.

„Decât să facem cu limite, mai bine mai așteptăm și să avem toți învitații alături. Trebuia să se întâmple în 2020, chiar în vară, după ce am făcut starea civilă. Atunci ne-am distrat foarte tare, am avut mulți oameni dragi alături pentru că nu se pusese problema restricțiilor încă.

Mulți ne-au tras de urechi pentru că nu i-am chemat, iar atunci le-am promis că îi așteptăm la nuntă, dar iată că se lasă întârziată. Rochia o am deja, mai sunt câteva probe de făcut, dar ea e”, a spus Roxana Ionescu într-o emisiune TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI