Câți bani a încasat Simona Halep după victoria de la Hong Kong. Ce a apărut pe pagina de Instagram la două ore după ce a câștigat

de: Daoud Andra
02 10. 2024

Simona Halep a revenit în forță pe terenul de tenis și a câștigat primul meci oficial după mai bine de doi ani de pauză. Sportiva a trecut de primul tur la Hong Kong, iar pentru victorie a primit un cec și 15 puncte WTA.

Cu cât va fi plătită Halep pentru victoria de la Hong Kong

După mai bine de 700 de zile de la ultima victorie, Simona Halep a câștigat primul meci oficial. A învins-o pe Arina Rodionova la Hong Kong, cu scorul 6-2, 4-6, 6-4 și s-a calificat în următorul tur, unde o va întâlni pe Anna Blinkova, numărul 78 mondial şi favorită numărul 7.

Pentru victoria de miercuri, Halep a primit un cec de 2.000 de dolari și 15 puncte WTA. Sportiva nu mai câștigase niciun meci din august 2022, pentru că la scurt timp după ultima victorie, a fost suspendată pentru dopaj. Chiar dacă a primit dreptul de a reveni în circuite în februarie 2024, Halep a participat la un singur turneu la Paris, dar s-a retras în faza incipientă.

Simona și-a petrecut ultimele luni făcând recuperare pentru problema de la genunchi și antrenându-se. Acum, a revenit într-un turneu și a început cu o victorie. Rezultatul a făcut-o să fie optimistă și să își recapete încrederea, după cum a dat de înțeles printr-o postare pe Facebook.

”Cuvintele nu pot descrie sentimentul de a fi acolo, pe teren, concurând și câștigând primul meu meci după o perioadă atât de lungă, în sportul pe care îl iubesc. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul și toată dragostea arătate, înseamnă totul pentru mine”, a scris Simona Halep, pe rețelele de socializare.

Halep a câștigat la Hong Kong

Ce avere are Simona Halep

Jucătoarea de tenis este una dintre cele mai bogate sportive din România, având și câteva afaceri de succes, pe lângă activitatea sportivă. Până în prezent, ea a acumulat peste 40 de milioane de dolari din premiile de la turnee, conform datelor oficiale furnizate de WTA. Averea Simonei Halep a fost sporită și de contractele de imagine și afacerile pe care le-a dezvoltat de-a lungul timpului, fiind estimată în prezent undeva între 48 și 52 de milioane de euro.

Sportiva are hoteluri la mare și la munte, precum și proprietăți de lux. Anul acesta, și-a mai construit un hotel într-o stațiune montană, dar nu l-a inaugurat încă. Halep deține, de asemenea, mai multe locuințe de lux, printre care și o vilă impunătoare la Snagov, în care a locuit alături de fostul ei soț, Toni Iuruc, și pe care a pus-o la vânzare.