Câți bani a câștigat Tom Cruise pentru numărul său acrobatic la ceremonia de închidere a JO de la Paris 2024?

de: Daoud Andra
15 09. 2024

Tom Cruise a oferit unul dintre cele mai spectaculoase momente la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024, desfășurată în seara zilei de 11 august. Momentul s-a viralizat rapid și mulți s-au întrebat câți bani a câștigat actorul pentru secvența în care preia torța olimpică pentru a o duce la Los Angeles.

Ce s-a aflat despre momentul lui Tom Cruise de la Jocurile Olimpice

Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice a cuprins un moment care i-a ținut pe toți cu sufletul la gură. Într-o parodie a faimosului său personaj din seria ”Misiune Imposibilă”, Tom Cruise a filmat o scenă în care sare dintr-un avion militar și preia torța olimpică pentru a o preda orașului Los Angeles, gazda următoarelor Jocuri Olimpice din 2028.

Casey Wasserman, președintele Jocurilor din Los Angeles 2028, a fost cel care a lăudat participarea vedetei de la Hollywood la ceremonie. În cadrul unui eveniment desfășurat în Santa Monica, California, Wasserman a lăudat implicarea actorului și, mai mult decât atât, faptul că acesta a participat pur și simplu din plăcere, fără să perceapă vreun onorariu.

”A terminat filmările pentru Misiune Imposibilă la ora 18:00, ora Londrei, s-a urcat în avion și a aterizat la Los Angeles la ora 04:00. A filmat apoi scena în care se urcă într-un avion militar”, a explicat Wasserman.

Dar asta nu a fost tot. Directorul Jocurilor Olimpice a subliniat faptul că actorul din Top Gun a fost implicat ”în fiecare etapă a procesului. A devenit din ce în ce mai implicat” și, în final, ”a realizat cascadoria preînregistrată gratuit”.

Wasserman a recunoscut că inițial au fost sceptici:

”Ne gândeam că nu avem nicio șansă să facem asta. O să avem doar câteva ore de filmare. O să facem ceva… poate cu semnul de la Hollywood, el ne va da înregistrările și gata. Poate putem obține restul cu ajutorul unei dubluri”, a mai spus el.

Ce condiție a pus Tom Cruise

Singura condiție pusă de Cruise a fost să aibă libertatea totală la filmare, așa cum face de obicei, fără să fie nevoie de dubluri pentru cascadorii.

”La cinci minute după prezentare, Cruise a spus: sunt de acord. Dar doar dacă pot face totul eu însumi”, a mai declarat directorul Jocurilor Olimpice.

Cruise s-a lansat de pe acoperișul Stade de France și a aterizat pe teren, unde a preluat steagul cu cercurile olimpice de la primarul Los Angelesului, Karen Bass, și de la Simone Biles, multipla medaliată olimpică. Apoi, a alergat pe străzile Parisului pe o motocicletă, înainte de a urca într-un avion lângă Turnul Eiffel.

După aceea, a fluturat simbolic steagul și s-a îndreptat spre California, unde s-a parașutat lângă celebrul semn de la Hollywood, adăugând faimoasele cinci cercuri olimpice. Cu modestia specifică, actorul nu a făcut nicio declarație despre întreaga muncă depusă pentru a participa la ceremonie, despre pregătiri, costuri sau acrobațiile spectaculoase pe care le-a realizat.