Câți bani a câștigat Marian Drăgulescu la Survivor 2022. Suma îi va ului pe oameni

Câți bani a câștigat Marian Drăgulescu la Survivor 2022. Suma îi va ului pe oameni
Cati bani a castigat Marian Dragulescu la Survivor 2022. Suma ii va ului pe oameni

Confruntările individuale au început la Survivor România 2022 duminică, 20 mai, iar primii trei eliminați din competiție sunt Ștefania Ștefan, Marian Drăgulescu și Oana Ciocan. Fostul mare gimnast al României a primit o sumă colosală de bani, după participarea la show-ul ce se desfășoară în Republica Dominicană.

Ce a declarat Marian Drăgulescu, imediat după ce a fost eliminat de la Survivor

Luni, 23 mai, Marian Drăgulescu a părăsit competiția Survivor România 2022, în a doua etapă a confruntărilor individuale ale concursului. Fostul gimnast a intrat la votul publicului alături de Ionuț Popa, nominalizat de către Elena Chiriac, purtătoarea colanului de imunitate din ediția respectivă.

Marian Drăgulescu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor România 2022, el și Elena Chiriac fiind singurii foști Faimoși rămași în competiție. Campionul olimpic la gimnastică a părăsit competiția mândru, având capul sus și fără regrete.

„Mă bucur că am participat la Survivor România. O ușă se închide pentru mine, dar se vor deschide alte uși și oportunități. Mi-e dor de familie.

Sunt recunoscător celor care au fost alături de mine, sper că l-eam oferit emoții frumoase. Dacă aș fi ratat această experiență mi aș fi știut ce pierd”, a declarat Marian Drăgulescu, în consiliul de eliminare de la Survivor România.

Câți bani a câștigat Marian Drăgulescu la Survivor 2022

Marian Drăgulescu este considerat unul dintre cei mai mari gimnaști din istoria României, prin prisma premiilor și medaliilor pe care le-a câștigat în ultimii 20 de ani.

Înainte de a se înscrie la Survivor România 2022 și de a pleca în Republica Dominicană pentru a participa la cel mai tare show din lume, Marian Drăgulescu a depus o cerere pentru a încasa o rentă viageră, ca o încununare a eforturilor sale depuse în lumea sporturilor.

Conform unor declarații apărute în presă, Marian Drăgulescu a primit deja renta viageră pe ultimele două luni, odată ce dosarul său a fost aprobat încă din luna martie a acestui an, la scurt timp după ce sportivul a ajuns în Republica Dominicană.

Renta viageră este în valoare de 3.300 de euro pe lună, iar veniturile lui Marian Drăgulescu se vor rotunji extraordinar după ce va încasa și cei aproximativ 40.000 de euro, scrie Cancan, banii pe care i-a câștigat după cele 15 săptămâni pe care le-a trăit în Survivor, Drăgulescu fiind unul dintre cel mai bine plătiți participanți ai sezonului din 2022.