Câte sute de euro au plătit românii pentru 3 nopți de cazare la munte, în minivacanța din acest weekend VIDEO

Câte sute de euro au plătit românii pentru 3 nopți de cazare la munte, în minivacanța din acest weekend VIDEO
Ce prețuri uriașe au fost la munte în minivacanță

Mulți români au profitat de minivacanța din acest weekend și s-au decis să se bucure de câteva zile pline de relaxare. Numeroase persoane au plecat la munte pentru a avea parte de o mulțime de activități și facilități, însă sumele de bani plătite pentru cazare nu au fost deloc unele mici.

Câți bani au scos românii din buzunar pentru a petrece minivacanța la munte

Orice zi liberă vine cu o nouă distracție, așa că românii au vrut să profite din plin de minivacanță și să plece la munte pentru a se bucura de numeroase activități de iarnă. Aceștia nu au mai băgat în seamă nici măcar sumele uriașe pe care au trebuit să le scoată din buzunar pentru cazare.

Oaspeții de la munte s-au bucurat de răsfăț, show-uri cu muzică live și mâncare delicioasă. Hotelurile și pensiunile de la munte s-au ocupat în proporție de 100%, semn că multe persoane au vrut să își petreacă timpul pe pârtie sau să se distreze alături de apropiați, însă prețurile nu pot să fie ignorate.

Mai exact, prețul pentru trei nopți de cazare la munte poate să ajungă și până la 500 de euro de persoană în această perioadă, potrivit focusprimatv.ro. Nu mulți au vrut să rateze ocazia de a se bucura de o minivacanță.

Drumurile care duc spre stațiuni s-au aglomerat cât se poate de repede, existând mulți doritori de distracție.

Românii nu s-au uitat la bani. Unde au mers în minivacanță

Nici cozile de la telegondolă nu au putut să fie trecute cu vederea, ținând cont că numeroase persoane s-au echipat corespunzător pentru sporturile de iarnă. Zăpada proaspăt căzută i-a făcut pe turiști să scoată foarte mulți bani pentru a culege câteva amintiri de neuitat din minivacanță.

Turiștii și-au dorit să se bucure și de acces la spa pentru a se relaxa după activitățile de pe pârtie, așa că au plătit mai mult bani pentru această mică plăcere. Spre exemplu, o cameră dublă a ajuns și la 900 de lei, însă prețurile nu i-au speriat pe turiștii care au luat cu asalt stațiunile din zonele montane.

„Beneficiază de servicii de masaj, acces la piscină interioară, foarte important și piscina exterioară, saună umedă și uscată, centru fitness și un serviciu de jacuzzi.”, a transmis un recepționer, potrivit stirileprotv.ro.

Mulți au preferat să meargă în diferite stațiuni, printre care Păltiniș, din județul Sibiu. Un schipass de o zi pentru un adult costă 85 de lei, iar prețul pentru copiii este de 70 de lei în respectivul loc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI