Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit. Campioana a arătat ca o zână!

de: Bișinicu Andreea
18 06. 2022

Nuntă mare în showbizul românesc. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit. Tripla campioană olimpică a României la gimnastică și logodnicul ei au avut cununia civilă în data de sâmbătă, 18 iunie. Cei doi sunt împreună de patru ani de zile. Ce ținută a purtat frumoasa mireasă.

Cătălina Ponor s-a căsătorit civil cu Bogdan Jianu

Bogdan Jianu și Cătălina Ponor au spus cel mai important DA din viața lor, atunci când s-au cununat în fața ofițerului stării civile în ziua de sâmbătă, 18 iunie. Tripla campioană olimpică la gimnastică și fostul soț al artistei Julia Chelaru s-au căsătorit la doi ani de când s-au logodit.

Petrecerea a avut loc în Capitală, iar pe rețelele sociale au apărut, deja, imagini de la fericitul eveniment. Mirele a ales o ținută relaxată, cu o pereche de blugi, o cămașă și o vestă gri elegantă, la care a asortat pantofi potriviți.

Mireasa Cătălina Ponor a atras toate privirile invitaților. Frumoasa brunetă a îmbrăcat o ținută lejeră, de vară, o rochie albă care i-a dezgolit umerii bronzați.

Fosta mare gimnastă și celebrul actor și regizor Bogdan Jianu sunt împreună din 2018, iar în 2020 s-au logodit și planificau nunta, însă pandemia de coronavirus i-a obligat să amâne fericitul eveniment al nunții.

Bogdan Jianu a fost căsătorit, anterior, cu artista Julia Chelaru, fosta membră a trupei Exotic. Cei doi s-au separat după 16 ani de relație. Solista și-a refăcut și ea viața, între timp, și s-a logodit cu actualul său partener de viață.

Cum a fost cerută în căsătorie Cătălina Ponor

Cătălina Ponor și actorul poreclit „Dracula” au decis să se cunune civil la jumătatea lunii iunie 2022. Anul trecut, fosta mare gimnastă le povestea jurnaliștilor de la Playsport cum a fost cerută în căsătorie.

„Mă întreabă multă lume ce fac, cum ne pregătim, ce soluţii căutăm. Însă eu nu mă grăbesc cu nunta. În situaţia actuală nici nu este indicat aşa ceva.

Nimic nu e sigur, totul se poate schimba de azi pe mâine, aşa că preferăm să aşteptăm. Anul acesta sigur nu va fi nunta. Poate la anul, dar nici atunci nu e sigur. Vreau să o facem atunci când situaţia se va restabili complet.

Să stăm fără stres şi să putem invita pe unul sau pe altul, după dorinţa inimii noastre! Nu cred neapărat în acte.

Sigur, după ce ai primit un inel şi o cerere de căsătorie într-un loc special, cum e Mânăstirea Neamţ, logic e să faci pasul următor. Dar acum ne consumăm logodna, cum îmi place mie să mă alint!”, a declarat Cătălina Ponor, exclusiv pentru playsport.ro.