Cătălina Ponor rupe tăcerea, după ce s-a aflat că se iubește cu Bogdan Jianu. Ce a dezvăluit acum

Autor: Năstase Mirabela - 12:23, 14 feb. 2020
Cătălina Ponor rupe tăcerea, după ce s-a aflat că se iubește cu Bogdan Jianu. Ce a dezvăluit acum

Chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților s-a aflat adevărul: Cătălina Ponor are o relație cu Bogdan Jianu, actor și regizor, cu 18 ani mai în vârstă decât celebra gimnastă. Extrem de discretă cu viața personală, aceasta a dat scurte decalrații despre acest subiect.

Cătălina Ponor rupe tăcerea, după ce s-a aflat că se iubește cu Bogdan Jianu

Deși nu a dat semne că ar fi avut o relație în ultima perioadă, iată că sportiva și-a găsit sufletul-pereche în persoana lui Bogdan Jianu, fostul soț al Juliei Chelaru, în vârstă de 50 de ani. Ea este sportivă cu un palmares imortant, iar el este un regizor reputat. Cei doi au împreună pasiunea pentru câini, fapt ce i-a apropiat și mai mult.

Potrivit Viva.ro, Cătălina Ponor a cnfirmat relația pe care o are de un an și jumătate cu Bogdan Jianu. Aceasta a făcut și primele declarații:

”Da, este adevărat. Nu știu exact de când suntem împreună, cam de un an și jumătate’, ne-a declarat Cătălina, care a precizat că nu dorește să dea detalii suplimentare. ”Nu vreau să vorbesc despre așa ceva, de asta se numește viață personală”, a completat Cătălina, adăugând că, momentan, cei doi preferă să petreacă împreună clipe liniștite.

Bogdan Jianu si Julia Chelaru
Bogdan Jianu si Julia Chelaru

Se cunosc încă din 2005

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu se cunosc încă din 2005. Pe atunci gimnasta devenea majoră și se pregătea să cucerească medalia de aur la bârnă, la Campionatele Europene de la Debrecen, Ungaria. În schimb, Bogdan Jianu se afla într-o relaţie cu artista Julia Chelaru, manageriind artişti şi regizând videoclipuri. Frumoasa prietenie s-a dezvoltat ulterior, iar în ultimii doi ani au dat frâu liber sentimentelor, mai ales că gimnasta venea dintr-o relație eșuată cu sportivul portorican Tommy Ramos, iar el după o căsnicie de zece ani.

”Cătălina şi Bogdan se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie. Fac un cuplu frumos, iar prietenii mai glumesc câteodată şi spun că ar fi interesant un film de dragoste intitulat «Laleaua Neagră şi Dracula». Cătălinei i se spunea Laleaua Neagră, iar Bogdan şi-a căpătat acest alint după ce l-a interpretat pe Ţepeş”, a afirmat o persoană din apropierea celor doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI