Cătălin Scărlătescu șochează la America Express. Ce a putut să ia în bagaje

Cătălin Scărlătescu șochează la America Express. Ce a putut să ia în bagaje
Cătălin Scărlătescu șochează la America Express

Cătălin Scărlătescu șochează la America Express. Celebrul chef și iubita sa, actrița Doina Teodoru, și-au făcut bagajele pentru a pleca în aventura America Express, emisiune ce se va difuza la Antena 1. Ce a luat Scărlătescu în bagaje și cu ce sentimente pornesc pe Drumul Aurului, aflați din rândurile de mai jos!

Cătălin Scărlătescu șochează la America Express

Cătălin Scărlătescu și iubita sa și-au uimit fanii când s-a aflat că cei doi se numără printre cele nouă echipe care au acceptat provocarea de la Antena 1. Cei doi sunt pregătiți să pășească pe traseul de peste 7.000 de kilometri, prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Celebrul chef și iubita sa și-au pregătit bagajele deja. Cătălin Scărlătescu a uimit când a spus ce anume a luat cu el în această călătorie de aventură.

„Plecăm într-o aventură spectaculoasă. Și Cristofor Columb a plecat acolo și nu avea una de un leu și s-a întors cu corabia plină de cașcaval de la incași. O să găsim și noi ceva acolo, o mai fi rămas”, a spus Cătălin Scărlătescu, care s-a echipat cu multe creme de soare și…căluți.

„Am mai multe creme de soare, căluții…O să-i vedeți! Căluții o să facă toți banii!”, a zis Scărlătescu, spre marea surprindere a tuturor, la Antena Stars.

Echipele care pleacă în America Express

Amintim că 9 perechi de vedete sunt gata să pornească în această aventură, în reality show-ul care va începe în această toamnă la Antena 1. Cele nouă echipe sunt nevoite să se descurce cu numai un dolar pe zi, pentru a găsi mâncare, transport și cazare.

Cele nouă echipe care pornesc pe drumul conquistadorilor sunt: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, creator de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela.

Filmările pentru cel de-al cincilea sezon încep luna aceasta, iar prima ediție America Express 2022 va fi difuzată în luna septembrie, la Antena 1. Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai iubiți chefi, a precizat:

„Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”.