Cătălin Scărlătescu rupe tăcerea despre jobul Narcisei Birjaru de la hotelul lui Cristi Borcea. Cum l-a obținut, de fapt EXCLUSIV

Cătălin Scărlătescu rupe tăcerea despre jobul Narcisei Birjaru de la hotelul lui Cristi Borcea. Cum l-a obținut, de fapt EXCLUSIV
Cătălin Scărlătescu rupe tăcerea despre jobul Narcisei Birjaru de la hotelul lui Cristi Borcea. Cum l-a obținut, de fapt EXCLUSIV

Narcisa Birjaru, 24 de ani, cea mai recentă câştigătoare a emisiunii “Chefi la cuţite”, şi-a găsit un loc de muncă. Cătălin Scărlătescu vine cu câteva precizări despre job-ul fostei concurente de la ‘Chefi la cuțite’ de la hotelul lui Cristi Bocea. Cum a reușit să obțină postul?

Cătălin Scărlătescu, detalii despre cum a obținut Narcisa Birjaru postul la hotelul lui Cristi Borcea

“Narcisa nu a avut parte de pile. Nu i-am pus nicio pilă la angajare. E strict meritul meu. Vă spun sincer că nu am primit niciun telefon ca să ofer vreo recomandare sau să mă întrebe cineva, ceva despre ea sau ce părere aş avea eu despre angajarea ei! Nimic din toate acestea!”, a declarat îndrăgitul chef pentru playtech.ro.

El spune că se bucură foarte mult pentru fosta sa elevă, care a reuşit să-şi găsească foarte repede şi prin propriile forţe un loc de muncă, după ce la jumătatea lunii iunie câştiga ediţia din acest an a emisiunii “Chefi la cuţite”, obţinând astfel marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

“Nu mai am ce sfat să-i ofer Narcisei. Tot ce a fost de spus şi de învăţat, s-a spus şi s-a învăţat încă din timpul emisiunii. Narcisa a dovedit de multe ori că ştie ce are de făcut, aşa că am deplină încredere în alegerile ei”, a mai spus Cătălin Scărlătescu.

El a mai precizat că intenționează să colaboreze pe viitor cu foștii concurenți de la ”Chefi la cuțite”: „Am spus şi o repet, de îndată ce îmi voi deschide propriul restaurant, cel mai probabil în toamnă, mă gândesc serios să colaborez cu mulţi dintre ei. Nu doar cu Narcisa Birjaru, câştigătoarea din echipa mea, ci cu mulţi dintre ei. Poate chiar cu toţi 24 câţi au fost!”.

Promisiuni neonorate de muncitori

Pe de altă parte, el spune că în prezent nu se poate ţine de promisiunea făcută, fiindcă restaurantul e încă faza de construcţie. “Restaurantul meu e încă în faza în care se luptă cu molozul. Băieţii care se ocupă de ţevi îmi spun că joi treaba e ca şi rezolvată şi nu-i mai văd apoi cel puţin două săptămâni.

Cei de la partea electrică au şi ei cam acelaşi tip de promisiuni, iar rezultate, mai puţin. Cine a ridicat o construcţie, ştie cam despre ce e vorba şi cum merge treaba la noi, la români! Aşa că sper ca în toamna să pot încheia finalizarea restaurantului, apoi voi avea timp să mă gândesc şi la viitorii colaboratori”, a descris el pe larg situaţia cu care se confruntă mai nou.

Căştigătoarea emisiunii- concurs “Chefi la Cuțite”, de la Antena 1, Narcisa Birjaru, a primit nu doar marele premiu, ci și promisiunea că va lucra în localul lui Cătălin Scărlătescu. Alex, soțul câştigătoarei, declara că Narcisa este încântată de perspective unei colaborări cu Cătălin Scărlătescu.

“O să meargă, dacă o să fie chemată! Vă dați seama, cine nu ar vrea să se ducă să lucreze cu Chef Scărlătescu? Și eu mi-aș dori să lucrez cu el, chiar dacă pentru mine partea aceasta culinară este doar o pasiune și nu o profesie. Și nu doar cu Chef Scărlătescu aș vrea să lucrez ci și cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu, toți trei sunt foarte buni. Dacă mi s-ar pune și mie o asemenea ofertă pe masă nu aș spune nici eu nu, să o ajut, să fiu lângă ea”, declara el la scurt timp după fericitul deznodământ.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI