Cătălin Moroșanu, ‘săgeată’ după eliminarea de la Survivor: ‘Am dat-o ca la Brăila’

Cătălin Moroșanu, ‘săgeată’ după eliminarea de la Survivor: ‘Am dat-o ca la Brăila’
Cătălin Moroșanu, ‘săgeată’ după eliminarea de la Survivor. Ce a spus despre Faimoși

Cătălin Moroșanu a părăsit competiția ”Survivor România” în ediția din 16 aprilie, din cauze medicale. Concurenții au trăit un șoc la auzul veștii, fiindcă eliminarea a venit ca un fulger. Ambele echipe au izbucnit în lacrimi. Cert este că plecarea sa a lăsat răni adânci pentru Faimoși, dar noi oportunități pentru Războinici, care au în plan să profite de asta.

Primele declarații ale lui Cătălin Moroșanu după eliminarea de la Survivor

„Sunt cel mai fericit! Am scăpat de pârnaie, de închisoare!”, au fost primele cuvinte ale luptătorului după ce a fost nevoit să plece din concurs. La scurt timp, el a intervenit prin Skype în emisiunea ”Teo Show”, din Republica Dominicană, pentru a-și spune la cald gândurile despre aventura din junglă.

Întrebat de Teo Trandafir dacă specula că va câștiga ”Survivor”, Moroșanu a infirmat, adăugând că și-a analizat foarte bine opțiunile. Dorința sa era doar să ajungă spre final, dar nu spera să și câștige lupta.

În plus, a mărturisit că este mândru de tot ceea ce a putut realiza în cadrul show-ului și mai ales că a putut rezista trei luni, un timp pe care nu-l prognoza la început. Motivul, spune el, este că avea 115 kilograme la intrarea în concurs și că era destul de stângaci. Mai mult, a mărturisit că sunt alți Faimoși care ar putea atinge succesul și deveni în final supraviețuitori.

„Publicul e foarte sensibil în România” 

„Mă știi pe mine, îmi analizez foarte bine opțiunile. Adică, uite, cu tot gândul, cu toată considerația, Elena ar merita. Și Zanni, chiar dacă nu am o relație foarte bună cu el. Sebastian, Cosmin, care și el este foarte bun. Sunt oameni care chiar ar avea șanse mari să câștige Survivor.

E vorba de mai multe chestii: de joc, cum te comporți. Publicul e foarte sensibil în România. La orice gest te prinde. Din câte am observat eu, publicului din țară îi plac victimele și automat empatizează cu persoanele care se victimizează. Am dat-o ca la Brăila, sau cum, nu?”, a declarat fostul Faimos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI