17 apr. 2021 | 23:41

Cătălin Moroșanu, despre cine va câștiga Survivor România. Favoriții surpriză ai Faimosului

Monden
Cătălin Moroșanu, despre cine va câștiga Survivor România. Favoriții surpriză ai Faimosului
Care este favoritul lui Cătălin Moroșanu? Cine crede că va câștiga?

Cătălin Moroșanu a spus deja pe cine vede ținând în mâini marele premiu. Cine crede luptătorul că va câștiga asprul concurs Survivor România 2021? Vedeta a împărtășit totul cu telespectatorii show-ului.

Cine este favoritul lui Cătălin Moroșanu? Luptătorul vrea ca el să câștige

Fanii lui Cătălin Moroșanu au rămas extrem de triști în urma veștii primite în ediția trecută unde celebrul luptător anunța că medicul nu-i mai permite continuarea. Accidentarea acestuia este una destul de gravă, așa că are nevoie de odihnă și de o alimentație potrivită pentru a-și reveni.

Fostul coechipier al Faimoșilor a ajuns chiar azi în România, iar chiar de când a pășit pe aeroport a început să ofere detalii din culise și să mărturisească informația mult dorită de fanii de acasă – câștigătorul în ochii vedetei.

Din păcate, fostul concurent de la „Ferma” nu a fost plăcut în ultima vreme de unii sportivi care încă se află în Dominicană, dar și de câțiva dintre foștii colegi care au ajuns în România înaintea lui.

Curios sau nu pentru cei care urmăresc ediție de ediție show-ul sportiv, Moro a nominalizat-o pe nimeni alta decât Elena Marin. Amintim că bărbatul a intervenit de câteva ori în scandalul acesteia cu Zanni pentru a o apăra pe dansatoarea Andreei Bălan și pentru a-i reaminti protejatului lui Alex Velea că trebuie să-și păstreze decența în dialog și în fapte.

„Sper să fi lăsat ceva acolo, să fi lăsat ceva în Survivor, pentru că am realizat că ne consumăm energia degeaba, că urâm degeaba, pentru ca atunci când ieșim de acolo suntem oameni normali. Mă bucur să am ajuns pe pământ românesc. Mi-au lipsit mâncarea, suportul psihic, familia, fetița mea, prietenii și acum realizez că trebuie să le acord mai multă importanță, să îi iubesc mai mult. Am realizat că viața este foarte scurtă și trebuie să o trăim din plin. Elena Marin poate să ajungă în finală, are un potențial foarte mare. Și Cosmin și Zanni au potențial foarte mare, sunt mai mulți care ar putea să ajungă în finală și să facă o figură frumoasă”
Cătălin Moroșanu

„Să nu mai văd în viața mea nisip și palmieri”

Mellina a ajuns și ea tot azi acasă, alături de cei dragi. Artista a dezvăluit că a fost o experiență extremă și că nu mai dorește să vadă nisip sau palmier niciodată: „Mă simt foarte bine, am o primire extraordinară și nu mi-au spus nimic.

Iubesc România din toată inima, să nu mai văd în viața mea nisip și palmieri. Numai la munte mă duc anul ăsta. A fost o experiență foarte grea, trebuia să fii puternic psihic și să reziști în camp.

A fost una dintre cele mai grele experiente si sper să am ce să le povestesc celor din jur pentru că a fost o experientă plăcută , însă am avut si experinete neplăcute când trebuia să stăm în camp.”

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro