Cătălin Măruță, îndrăgostit de Anca Serea? Cum l-a dat de gol chiar fetița lui, Eva. “Te pupi cu ea”

de: Andrei Simion
28 01. 2020

Noul vlog de pe canalul mezinei din familia Măruță a dat iar lumea peste cap. Eva l-a dat de gol pe tatăl ei? De ce a spus că este îndrăgostit de Anca Serea și care a fost dialogul copios dintre cei doi?

Cătălin Măruță, îndrăgostit de Anca Serea?

Eva Măruță revine! Replicile extrem de amuzante ale mezinei din familai Măruță aduc din nou zâmbetul pe buze tuturor. În timpul unei deplasări obișnuite la școală și la grădiniță, Eva i-a făcut o observație cel puțin interesantă tatălui său. Un mesaj a fost de ajuns ca drumul să fie plin de râsete. David a asistat liniștit la cele spuse de Eva, ca de obicei. „De unde știi că e Anca Serea? Te-ai îndrăgostit! Vrei să te pupi cu ea pe buze? Așa te vreau”, a spus Eva Măruță.

„Mi-a dat mesaj pe telefon când a ieșit și i-am făcut loc. Este o domnișoară foarte drăguță. Nu m-am îndrăgostit! Tu nu înțelegi? Ea are șase copii, are soțul ei, are tot, dar e foarte frumoasă. Să mă pup cu ea pe buze? Nu pot, mă pup cu ea pe obraz, pentru că e o prietenă de-a mea”
Cătălin Măruță

Cătălin Măruță, îndrăgostit de Anca Serea? Chiar Eva l-a dat de gol

„E o reală provocare”

„Casa noastră este plină cu mulți copii voioși (..) însa acest lucru nu înseamnă că trebuie să dispară momentele intime din dormitorul părinților. Pentru că au vârste diferite, respectiv și programe de somn diferite, devine o reală provocare ca eu și Adi să găsim puțin timp pentru noi doi. Pentru noi, fie după ce adorm copiii, fie dimineța devreme, reușim să ne întâlnim în dormitor”
Anca Serea