Cătălin Măruță, desființat de Alex Velea. Cântărețul a răbufnit: mesajul fără precedent

Cătălin Măruță, desființat de Alex Velea. Cântărețul a răbufnit: mesajul fără precedent
Alex Velea, enervat la culme de Cătălin Măruță

Alex Velea nu s-a mai putut abține și a avut multe cuvinte grele de spus la adresa lui Cătălin Măruță. Fanii știu deja că artistul nu se ferește să spună lucrurilor pe nume ori de câte ori este deranjat, dar, de această dată, mesajul lui tranșant la adresa prezentatorului de televiziune a surprins pe mulți.

Alex Velea nu a mai putut suporta. Ce a spus despre Cătălin Măruță

Alex Velea a decis să vorbească despre ce se întâmplă chiar la Cătălin Măruță în emisiune. Se pare că atât el, cât și partenera sa, Antonia, nu vor să mai audă de prezentatorul de televiziune. Cântărețul a susținut că acesta ar discuta despre ei în timpul show-ului și nu i-ar pune deloc într-o lumină bună. De asemenea, acesta și-a amintit că a mai fost implicat într-un scandal cu partenerul Andrei cu ani în urmă.

„Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa.

N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam.”, a transmis Alex Velea în podcast-ul realizat de Speak.

Scandal între Alex Velea și Cătălin Măruță. Cei doi au probleme de mult timp

Între cei doi certurile au loc de mult timp, dar, în trecut, Cătălin Măruță își lua inima în dinți și își dorea o împăcare cu artistul, contactându-i mama pentru a dezvălui că a greșit prin subiectele abordate în emisiune. Dacă pe atunci Alex Velea uita de situația bizară, acum nu mai este cazul. Alex Velea i-a spus prietenului său, Speak, că este prea târziu pentru ca între el și prezentatorul de televiziune să mai existe o relație de prietenie.

„A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus: ‘Doamnă știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit’. Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu.”, a adăugat Alex Velea.

Antonia și-a spus părerea: ‘Mai mult se face de râs’

De asemenea, în urmă cu doar câteva săptămâni și iubita lui, Antonia, a răbufnit și a susținut că starul de la PRO TV o pune pe ea și pe cântăreț într-o lumină ce nu le face cinste, căutând o reacție din partea lor. Pe atunci, vedeta avea cuvinte grele de spus la adresa soțului Andrei.

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs.”, a scris Antonia pe contul său de Instagram.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI