Cătălin Măruță, apropo indecent la adresa unei invitate. De ce i-a spus să își dea jos costumul, în direct la TV

Cătălin Măruță, apropo indecent la adresa unei invitate. De ce i-a spus să își dea jos costumul, în direct la TV
Reactie neasteptata a lui Catalin Maruta

Superba dansatoare Natalia Duminică a venit azi în platoul emisiunii La Măruță, unde a prezentat un dans oriental care l-a impresionat pe Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță, apropo indecent la adresa unei invitate

Natalia Duminică, fosta concurentă de la Românii au Talent, l-a impresionat, de altfel, pe Cătălin Măruță încă de la apariția în platou. El a ținut să-i aprecieze costumul de dans, extrem de sumar. Natalia a ținut să-i precizeze că mare are și alte astfel de costume de scenă, însă acesta este unul special pentru ea, deoarece atunci când dansează mișcările bustului îi sunt mai bine puse în evidență. Cătălin Măruță a avut apoi o remarcă neașteptată.

”Păi dă-l jos, să văd, pot și eu să dansez așa?”, a zis Cătălin Măruță, totul petrecându-se sub ochii iubitului tinerei, care era în culise. Momentele surprinzătoare nu s-au oprit însă aici, iar după ce Natalia Duminică a dansat, Cătălin Măruță a zis:

”Am crezut ca ti s a facut rau si am zis sa vin sa te resuscitez. Poti sa joci in telenovele, eu eram Fernando”, a mai continuat Cătălin Măruță.

Natalia Duminică provine dintr-o familie de artiști

Natalia Duminică, dansatoare de belly-dance, provine dintr-o familie de artiști. Și mama ei dansează belly-dance și chiar au participat amândouă pe scena Românii au talent.

”Noi suntem o familie de dansatori, din mamă-n fiica ne-am ocupat cu dansul, pasiune împărtaşită de către toţi membri familiei noastre, pe care sper să o pot trece mai departe copiilor şi, de ce nu, nepoţilor mei. Numele meu este Natalia Duminica, sunt născută pe 8 Aprilie, 1990, în Chişinău. Mi-am dedicat viaţa artei şi cu asta ma şi ocup, la fel si mama mea care ma sprijina in activitatile mele si desigur ma incurajeaza cum poate si cum stie ea mai bine.

Mama mea, Aliona Duminica, este de profesie coregraf si dupa un sir de ani in care a dansat, a decis sa-si deschida scoala proprie de Belly Dance! Parintii mei sunt dansatori, au lucrat împreuna intr-un colectiv unde s-au si cunoscut. S-au despartit cand eu aveam 4 ani. Tatal meu este inca artist si canta folclor. Nu mai pastrez legatura cu el.

Mama a inceput sa danseze la varsta de 4 ani si a inceput cu baletul, dupa care a intrat la Liceul Coregrafic din Chisinau la sectia Dans popular si in paralel dansa si in ansamblul Miorita condus de P. Andreicenco”, spunea Natalia Duminică, în urmă cu ceva timp, fostă concurentă la Românii au Talent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI