Cătălin Măruță a sfidat toate regulile din România. Andra este șocată: ce a făcut soțul ei de la Pro TV

Cătălin Măruță a încălcat cea mai importantă regulă a acestor vremuri

Cătălin Măruță nu mai ascultă de reguli! Pănă și soția sa este șocată de comportamentul lui. Fanii i-au atras atenția asupra deciziei luate și i-au înșirat din nou consecințele acestui fapt. Ce a făcut prezentatorul? Îi implică și pe cei doi copii.

Cătălin Măruță încalcă regulile. Fanii l-au criticat foarte dur

Unul din cei mai îndrăgiți prezentatori de la Pro TV a fost prins așa cum n-ar fi vrut. Desigur, gestul lui este un semnal de alarmă pentru cei care acționează la fel. Vedeta s-a plimbat liniștită pe străzile din București fără masca de protecție, iar nici pe copii nu i-a încurajat să o poarte. Cei trei au fost surprinși de paparazzi cancan.ro ieșind dintr-un parc de distracții din apropierea Bucureștiului.

Din câte se poate observa pe imagini, vedeta Pro TV nu ține cont de cele mai importante reguli ale acestor vremuri și-și continuă ieșirea din parc fără nicio grijă. Atât fetița, cât și băiatul acestuia, n-au avut la purtător accesoriul necesar. Din păcate, unii dintre fani i-au atras atenția și l-au criticat dur pentru ieșirea sa în voie, în timp ce alții i-au găsit scuze și au susținut că oricum urma să se întoarcă în mașina personală.

Prezentatorul a povestit năzbâtiile copiilor

„Aaaa… dacă… bă, cred că s-a întâmplat să vină copiii în cameră când tocmai încercam să pregătim lucrurile pentru «curățenie», înțelegi ce zic. Când eram acolo: hai să fie draperia mai așa. Ca să putem să, înțelegi… exact. Dar, nu. Nu a fost așa… dar umhaha… Dragi părinți, tot ce pot să vă spun este s-o țineți tot așa. La noi nu s-a întâmplat, pentru că copiii noștri nu vin tiptil-tiptil, pe ascuns. Băi, nene, ai noștri, când ies din cameră, ies cu urlete. Îi auzi, ai timp… 20 de secunde să te repliezi”
Cătălin Măruță

Cătălin Măruță și copiii săi, fără mască de protecție. Cei trei abia ieșiseră dintr-un parc de distracții
Cătălin Măruță și copiii săi, fără mască de protecție. Cei trei abia ieșiseră dintr-un parc de distracții (Sursa Foto: cancan.ro)

Andra, mesaj emoționant în vremea crizei sanitare

„Totul pare că s-a schimbat: măști, dezinfectant la tot pasul, restaurantele preferate încă sunt închise…. Totuși, lucrurile importante sunt și vor fi mereu la fel. Să îți protejezi familia, să petreci timp cu ea, să faci o excursie în țară într-un loc în care nu ai mai fost, să ieși la un picnic și să te bucuri de sandvișuri de parcă ar fi o masă de 5 stele! Trebuie să vedem partea frumoasă a vieții, în orice context”
Andra Măruță 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI