Cătălin Cazacu are planuri mari în relația cu Ramona Olaru. Anunțul surpriză pe care l-a făcut

Cătălin Cazacu are planuri mari în relația cu Ramona Olaru. Anunțul surpriză pe care l-a făcut
Catalin Cazacu are planuri mari in relatia cu Ramona Olaru. Anuntul surpriza pe care l-a facut

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se iubesc mai mult ca niciodată și au planuri mari de viitor împreună. Fostul concurent de la Exatlon și asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani vor să întemeieze o familie, iar anunțul pe care motociclistul l-a făcut i-a impresionat pe fanii cuplului.

Cătălin Cazacu vrea un copil cu Ramona Olaru

Zilele de burlac eligibil s-au dus pentru Cătălin Cazacu, de când sportivul a cunoscut-o pe frumoasa lui iubită, Ramona Olaru. Cele două vedete s-au îndrăgostit precum doi adolescenți și își fac planuri serioase de viitor.

Deși Cătălin Cazacu a spus de nenumărate ori că vedeta de la Antena 1 este femeia alături de care se vede petrecându-și restul zilelor, recent, fostul Faimos de la Exatlon a făcut un anunț surpriză.

Celebrul motociclist și-a anunțat fanii că și-ar dori să aibă un copil cu Ramona Olaru, semn că relația lor este pregătită să treacă la următorul nivel. La un eveniment recent, Cătălin Cazacu a mărturisit că frumoasa lui iubită ar fi pus deja ochii pe un inel de logodnă în valoare de 18.000 de euro.

„Mă bagă la cheltuială, și-a găsit ea deja inelul! Dar, cu cât așteaptă mai mult, cu atât mai bine, nu? O să apară și inelul, fiți fără griji! Vine și nunta. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a spus Cătălin Cazacu, în exclusivitate pentru click.ro.

Întrebat de jurnaliștii de la Click! dacă-și mai dorește copii, Cătălin Cazacu a fost extrem de încântat de idee și le-a mărturisit acestora că ar mai vrea încă un băiețel.

„Da…categoric (n.r. – mai vrea un copil)! Acum știi cum e vorba aia: orice să fie, numai băiat să fie!”, a declarat amuzat motociclistul pentru sursa citată.

Cătălin Cazacu mai are un fiu de 11 ani

Reamintim faptul că fostul Faimos de la Exatlon mai are încă un copil, un băiețel de 11 ani, rodul iubirii dintr-o relație anterioră.

Povestea de dragoste dintre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru își urmează cursul firesc. Vedeta se gândește serios la căsătorie, iar acum mai bine de o lună de zile, celebrul motociclist l-a invitat pe Cătălin Măruța la nunta sa, în direct, la PRO TV.

„Cazacu: Sunt într-o relație, o să te chem și la nuntă, că ai primit premii.

Maruta: Sărut mâna, Ramona, colega de la Antena 1!”, a fost dialogul dintre Cătălin Cazacu și gazda emisiunii La Măruță de la Antena 1.