Cătălin Botezatu nu se mai învață minte. Ce îi găsesc lucrătorii de la aeroport în bagaje, de fiecare dată

Autor: Andrei Simion - 17:05, 26 iun. 2019
Botezatu nu se mai învață minte și încalcă regulile, dar și plătește pentru greșelile sale

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă din România și unul dintre cei mai excentrici și curtați bărbați are o viață de vis. Designerul trăiește după regulile sale și colindă lumea în lung și-n lat atât în vacanțe, cât și prin intermediul prezentărilor sale de modă. Însă, cu toate că plimbările sunt la ordinea zilei, iar zborurile cu avionul sunt ca mersul pe bicicletă, Botezatu nu se mai învață minte și încalcă regulile, dar și plătește pentru greșelile sale.

Cătălin Botezatu, prins în aeroport, de fiecare dată, cu bagajele pline ochi ce depășesc limita admisă

Designerul vestimentar mărturisește că, de fiecare dată, bagajele sale sunt pline ochi și depășesc limita admisă. De fapt, o parte din excedentul de greutate este datorat trusei de produse de îngrijire personală, căci se cunoaște faptul că este foarte atent la imaginea sa publică, astfel că trebuie să aibă întotdeauna asupra sa produse de calitate, pentru fiecare dorință estetică.

Cătălin Botezatu nu se mai învață minte. Ce îi găsesc lucrătorii de la aeroport în bagaje, de fiecare dată
Bagajul designerului cântărește, de fiecare dată, cu 10-12 kg mai mult decât limita admisă

Creatorul de modă a declarat că bagajul său cântărește de fiecare dată cu cel puțin 10-12 kilograme mai mult pentru că trebuie să aibă mereu cu el kit de bărbierit, crede de la Top Line, ceară de păr, fixativ, placă de întins părul, fiole, spray de față cu efect de botox, spray autobronzant și multe altele. Pe lângă aceste produse, designerul mai ia cu el și un aparat de ras cu acumulator separat și multe cabluri pentru multe device-uri.

În plus, Cătălin Botezatu a dezvăluit și ce trucuri folosește pentru a avea un styling reușit de fiecare dată. Vedeta a declarat că folosește șampon uscat și produse profesionale care nu încarcă părul, pentru un rezultat natural. „Trebuie să îmi stilizez părul zi de zi, astfel că trebuie să am la mine și șampon uscat și produse care nu încarcă parul. La fel, în cazul îngrijirii pielii”, a  mărturisit Botezatu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI