Cătălin Bordea, prima declaraţie despre divorţul de Livia. „Durerea e bună când înveţi ceva”

de: Manolică Anca
01 07. 2023

Zvonurile apărute în presă, potrivit cărora Cătălin Bordea și soția lui, Livia, ar fi în prag de divorț, a uimit și întristat pe toată lumea. Cei doi păreau că formează unul dintre cele mai solide cupluri, dar s-ar părea că ceva a intervenit între ce doi. Iată ce postare a făcut celebrul comediant.

Cătălin Bordea, declarație după ce s-a zvonit că divorțează de Livia

De când s-a zvonit că mariajul lui Cătălin Bordea cu Livia este pe cale să se sfârșească, știrea ține prima pagină a tabloidelor. Cu toate că a ales mereu să păstreze discreția în ceea ce privește viața sa personală, trăindu-și povestea de iubire departe de ochii curioșilor, juratul de la iUmor este acum în mijlocul unui val de speculații pe care nu și l-ar fi dorit.

Cei doi parteneri s-au cunoscut în 2012, doi ani mai târziu unindu-și destinele în fața ofițerului stării civile. În 2019 a venit și momentul cununiei religioase, un eveniment intim, la care au fost prezenți doar pe cei apropiați.

De atunci, în puținele lor apariții publice, cei doi au părut foarte fericiți, semn că totul mereu foarte bine între ei. Până în urmă cu câteva zile, când au apărut speculații privind o posibilă separare.

Mesajul i-a înduioșat pe fani

Anunțul potrivit căruia Cătălin Bordea și Livia ar urma să divorțeze a făcut furori în spațiul public. Niciunul dintre parteneri nu a confirmat sau infirmat informația, însă comportamentul lor din online este unul ceva mai diferit. Bruneta și-a șters contul de Instagram, în timp ce comediantul publică poezii și mesaje cu substrat.

Indiferent care ar fi adevărul, cert este că în sufletul artistului se dă o luptă puternică. În cel mai recent mesaj postat pe rețelele sociale, el a vorbit despre ”durere”.

„Când bunicul meu își dădea cu ciocanul peste deget, înjura, apoi zicea râzând: Acum celelalte patru degete sunt în siguranță pentru că o să fiu mai atent. De la el știu că și durerea e bună atâta timp cât înveți ceva. Până la alte declarații”, au fost cuvintele lui Cătălin Bordea.

Înainte de a își sterge contul de pe rețeaua socială, internauții spun că ar fi observat că ea a șters toate fotografiile în care apărea alături de câștigătorul de la America Express.

Citește și: Cât de afectat a fost Cătălin Bordea de abandonul părinților săi. Psihologul Radu Leca e ferm: ”Numai dacă emoțional ești profund tulburat le poți egaliza” EXCLUSIV