Cătălin Bordea, părăsit de Livia din cauza unui alt bărbat? Ce ar fi făcut soţia comediantului cât a fost plecat la America Express: „Nu am pic de linişte!”

de: Oriana Popescu
05 07. 2023

Din anul 2012, comediantul a trăit o frumoasă poveste de iubire cu Livia, cea cu care doi ani mai târziu a făcut cununia civilă, iar în 2019, cea căreia i-a jurat iubire veșnică. Din păcate, 11 ani mai târziu, despre Cătălin Bordea se zvonește că ar fi în pragul divorțului. Adevăratul motiv pentru care soția comediantului a plecat de acasă, îl veți afla imediat.

Cătălin Bordea suferă după soția lui?

Cu fiecare ocazie, Cătălin Bordea își lăuda soția și păreau că nimeni și nimic nu îi poate despărți, doar că, după plecarea lui în America Express  răceala și-a făcut simtă prezența între cei doi soți. Cât timp Cătălin Bordea se lupta să câștige amulete, se zvonește că soția umbla alături de altă prezență masculină.

Recent, Livia a dispărut complet de acasă și ar fi de negăsit de Cătălin Bordea, căruia nici nu îi mai răspunde la telefon. După roast-urile pe care le susținea Cătălin Bordea, se pare că ele reflectau realitatea. Comediantul spunea adesea că soția lui îl sună doar atunci când are nevoie. Motivul? La mijloc și-ar fi ”băgat coada” un alt bărbat, care ar fi făcut-o pe antrenoarea de kangoo jumps să îl uite pe Cătălin.

Citește și: De ce Cătălin Bordea de la America Express nu are copii. Concurentul a recunoscut imediat motivul

Cătălin Bordea și Livia în pragul divorțului?

Soția comediantului se pare că ar fi avut un plan foarte bine gândit. Bărbatul de care s-ar fi îndrăgostit ar fi fost prezent în viața brunetei dinainte ca Bordea că plece în aventura America Express. Plecarea comediantului a fost prilejul perfect prin care Livia, încă Bordea, să invoce o distanțare între cei doi.

Bordea nu a rămas nemișcat la această întâmplare, deoarece a încercat pe toate părțile să își aducă soția înapoi acasă. Actorul e dispus să o ierte și vrea împăcarea, dar Livia pare să aibă alte viziuni asupra vieții de cuplu. S-ar fi zvonit, conform CANCAN.ro , că acum cuplul ar divorța și oficial, semn că nu mai există niciun viitor împreună.

Deși trist și îngândurat, nici vecinii comediantului nu sunt de partea lui. Aceştia sărbătoresc cu artificii și distracție, în timp ce actorul stă singur în casă.

Citește și: Cătălin Bordea, declaraţii uluitoare despre despărţirea de Livia. Ce spunea în urmă cu doi ani despre divorţ: „Mă duc la psiholog, sparg tot”