Cât va costa un loc de parcare în Sectorul 1, în 2021. Suma e strigătoare la cer

Cât va costa un loc de parcare în Sectorul 1, în 2021. Suma e strigătoare la cer
Cat ar putea sa creasca pretul locurilor de parcare in Sectorul 1 din 2021

Primăria Sectorului 1 din Capitală, condusă de Clotilde Armand se pregătește să mărească prețurile lorcurilor de parcare. Astfel, un proiect pus în dezbatere publică indică că prețul unui loc de Parcare în Secorul 1 al Bucureștiului ar putea să ajungă la 600 de lei pe an.

Cât va costa un loc de parcare în Sectorul 1, în 2021

De menționat este că în prezent, locuitorii din sectorul 1 pot să închirieze un loc de parcare cu 76 de lei pe an, dar în curând cei care îşi doresc acest loc de parcare ar putea să scoată sume mari de bani din buzunar. Așadar, primăria Sectorului 1 a pregătit un proiect prin care să crească sumele pentru locurile de parcare. Conform acestui proiect, începând din 2021, locul de parcare ar urma să coste 600 de lei anual, dacă acesta este rezervat non-stop. Iar dacă locul de parcare va fi rezervat doar pe timpul nopţii, şoferii ar putea să achite 270 de lei pe an. Mai mult, acel loc de parcare nu poate să fie blocat de cel care l-a închiriat, pentru acest gest şoferii fiind amendaţi.

Schimb de replici înter Clotilde Armand și Gabriela Firea

Clotilde Armand se confruntă în prezent și problema gunoielor din Sectorul 1. Astfel că în urmă cu două zile, Gabriela Firea a scris pe pagina sa de facebook că rezolvarea crizei gunoaielor din Sectorul 1 ar fi aprobarea unei hotărâri care să dea undă verde REBU în operaţiunea de salubrizare a sectorului şi a solicitat convocarea în regim de urgenţă a unei şedinţe a CGMB pentru aprobarea unui proiect de hotărâre în acest sens.

„Bucureştiul nu trebuie să ajungă precum Napoli în 2008! Am găsit soluţia de urgenţă pentru criza gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei. REBU, societate de salubrizare la care Consiliul General deţine jumătate din pachetul de acţiuni, să intre rapid în sectorul 1 şi să strângă toate maldărele de gunoaie lăsate pe străzi, printre străzi, pe lângă blocuri şi spaţii comerciale. Sectorul 1 a ajuns un focar de mizerie, boală, transmitere de paraziţi, în plină pandemie. Nu putem sta toţi cu mâinile în sân!”, a scris Gaabriela Firea pe Facebook.

Dar Clotilde Armand i-a dat ieri o replică Gabrielei Firea, printr-un mesaj pe facebook, aceatsa a susținut că a găsit soluția pentru rezolvarea problemelor cu gunoiul din Sectorul 1 al Bucureștiului. Clotilde Armand i-a sugerat Gabrielei Firea să ia diamantele de la fostul primar Daniel Tudorache pentru a plăti cu ele facturile la gunoi.

Înțeleg că fosta primăriță a Bucureștiului a găsit soluții virtuale pentru criza gunoiului din Sectorul 1. Interesată preocupare mai are stimabila. La fel și fostul edil al Sectorului. Au uitat rapid cei doi cine a administrat orașul până acum câteva luni și cine nu a plătit operatorului de salubrizare facturile.

Stimată doamnă, vă propun eu o soluție reală pentru rezolvarea acestei crize în care ne-a adus colegul dvs. de partid.
Notați-vă bine: luați urgent diamantele de la dl. Tudorache și plătiți facturile pentru gunoi. E simplu.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI