Cât te costă să închiriezi casa lui Kevin din ‘Singur acasă’. Suma de pornire este modică

Cât te costă să închiriezi casa lui Kevin din ‘Singur acasă’. Suma de pornire este modică
Cât costă o noapte în casa din Singur acasă

Nicio sărbătoare de iarnă nu ar fi completă fără un adevărat maraton de filme Singur Acasă. Anul acesta, Antena 1 a dat lovitura, cumpărând drepturile de difuzare ale filmelor în care Macaulay Culkin îl interpretează pe simpaticul Kevin McCallister, lăsat singur acasă de familia sa. Casa în care s-a filmat prima peliculă a seriei se poate închiria publicului larg. Câți bani scot turiștii din buzunar pentru a petrece o zi în faimoasa locuință.

Cu cât pot închiria turiștii casa din Singur Acasă

În anii 90, Macaulay Culkin devenea cel mai celebru și bogat copil-actor din istoria cinematografiei. Filmele Singur Acasă și Singur Acasă 2 l-au făcut o vedetă de talie internațională, iar de mai bine de 30 de ani, iubitorii de Crăciun din toate colțurile Globului încă urmăresc, alături de familie și prieteni, aventurile lui Kevin McCallister, uitat acasă de către părinții săi.

Fanii francizei au primit o veste excelentă, în urmă cu puțin timp. Faimoasa casă folosită drept decor principal în filmul Singur Acasă, cea în care protagonistul le-a venit de hac infractorilor Marv și Harry, este disponibilă pentru a fi închiriată.

Da, ați citit bine. Situată în inima orașului american Chicago, casa din celebrul film Singur Acasă din 1990 va putea fi rezervată începând cu 7 decembrie pentru prețul de 25 de dolari.

„Pentru prima dată, un grup de năzdrăvani poate rezerva o vacanță în casa atemporală unde a început povestea Singur acasă (fără întreruperea unor răufăcători). Fratele mai mare Buzz va găzdui o noapte de cazare în casa copilăriei sale, în timp ce familia McCallister este plecată de sărbători.

Oaspeții se vor bucura de o scenă de vacanță confortabilă, cu un copac tuns perfect inclus, capcane din belșug (dar nu vă faceți griji – le veți așeza, nu le veți ocoli!), cea mai bună pizza din Chicago și o întâlnire cu o adevărat tarantulă. După aceea, stați pe canapea și bucurați-vă de o vizionare a celei mai noi aventuri de vacanță a francizei de film Singur Acasă.”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a filmului Home Alone.

Actorul care l-a interpretat pe Buzz este cel care se ocupă de tot

Așadar, iubitorii filmului singur acasă vor putea dormi în patul lui Kevin sau privi la televizor din sufrageria familiei McCallister. Oaspeții vor fi întâmpinați la sosire de actorul Devin Ratray, cel care l-a interpretat pe Buzz, fratele mai mare al mezinului Kevin.

„S-ar putea să nu vă amintiți de mine ca fiind deosebit de adaptabil”, a spus Buzz, citat în comunicatul de presă. Dar am crescut și aș fi bucuros să împart casa familiei mele – chiar și pizza mea – cu tine în acest sezon de sărbători. Încearcă doar să nu-mi las tarantula, Axl, să se piardă de data asta.”, a declarat actorul Devin Ratray, potrivit presei internaționale.

Filmele Singur Acasă 1, 2 și 3 au fost cumpărate de Antena 1 și vor fi difuzate în fiecare sâmbătă, pe datele de 4, 11 și 18 decembrie, de la 20.00.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI