Cât de potriviți sunt Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Numerolog: “Vor avea de trecut o criză”

de: Daoud Andra
09 10. 2024

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au întemeiat o familie, căsătorindu-se pe data de 5 octombrie. Cei doi formează un cuplu de aproximativ doi ani și speră să rămână împreună până la adânci bătrâneți. Un numerolog renumit a analizat compatibilitatea dintre ei doi, bazându-se pe datele nașterii și pe data nunții și a dat verdictul.

Cât de bine se potrivesc Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Compatibilitatea în cuplu este influențată de mulți factori. Specialiștii în astrologie și numerologie susțin că astrele, dar și cifrele care ne guvernează viața sunt responsabile pentru anumite întâmplări și pentru cum evoluează relațiile noastre.

În ceea ce îi privește pe Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, numerologul Cristian Terran, care este și autorul unor lucrări de ezoterism, a analizat compatibilitatea dintre ei. Specialistul este de părere că cei doi soți vor avea de depășit o criză la fiecare câțiva ani, pe parcursul căsniciei lor.

”Acești oameni, împreună, au o energie foarte mare și pot schimba percepția celor din jur despre lume, despre viață. Au chiar datoria de a folosi energia mare pe care o au, în exterior. Dacă nu fac acest lucru, energia îi poate doborî pe ei! Dacă și când există situații conflictuale în acest cupluri, chiar dacă sunt rare, sunt explozive. Este nevoie să se discute foarte bine nemulțumirile dintre parteneri pentru a nu se ajunge la conflicte.

Asemenea cupluri au datoria de a-și folosi energia pentru cunoașterea partenerului dar și pentru educarea, dezvoltarea celor din jur. Sunt cei mai în măsură să dea sfaturi, despre orice domeniu, mai ales dacă au o vastă experiență de viață. Acest cuplu va avea de trecut de o criză casnică odată la 4 ani si jumătate. Dacă trec de acest probleme, la fiecare 4 ani, pot avea o căsnicie fericită”, a explicat specialistul, pentru Click!

”O energie mare din partea femeii”

Numerologul a mai explicat că Monica Bîrlădeanu ar avea o energie foarte puternică, iar soțul ei trebuie să țină pasul cu ea și să o accepte.

”În concluzie, analiza matricei celor doi indică o energie mare din partea femeii care va fi nevoie să fie susținută și acceptată de către bărbat. Linia familiei este foarte dezvoltată la bărbat, iar femeia are foarte dezvoltată prima coloană, ce ține de stima de sine și de ideile pe care tinde să i le impună bărbatului.

Acesta din urmă are o foarte bună imagine despre sine și nu acceptă idei și păreri din exterior doar dacă el consideră că le poate folosi în interes propriu. Ambii parteneri nu au voie să trăiască din contul celuilalt, este nevoie ca fiecare să muncească”, a mai spus Cristian Terran, pentru sursa menționată.