Cât de mult s-a schimbat Oana de la Genius. Fosta cântăreață, transformare totală: e de nerecunoscut

Oana de la Genius, schimbată și mămică a trei copii

Începutul anilor 90 aducea pe scena muzicii românești trupe de tineri care aveau să facă istorie. Cu zeci, sute de concerte, casete audio și, ulterior, cd-uri vândute, trupa Genius făcea furori. În anul 1996, Oana Vincu, Cezar Hălmăgean și Ovidiu Hălmăgean formau trupa Genius și deveneau vedete, cu ajutorul impresarului Sorin Bocerean.

Oana Vincu, la 25 de ani de la apariția pe scenă

Tineri, non-conformiști, Oana Vincu și ceilalți doi componenți ai trupei genius, Cezar Hălmăgean și Ovidiu Hălmăgean aveau să genereze o adevărată isterie cu piese ca ”Vara”, ”Cheful” și bineînțeles ”Macho Man”.

Oana Vincu era creatoarea din spatele succesului trupei, în anii 90, fiind absolventă a Conservatorului de la Timișoara. Majoritatea pieselor erau compuse de ea și orchestrate împreună cu Cezar, cu care avea să formeze un cuplu, timp de 10, și plecând în America.

Cuplul Oana Vicu Cezar Hălmgăean avea să se destrame, Cezar rămânând în America, în statul Nevada. Fostul component al trupei Genius lucrează acolo în domeniul programări web. Ovidiu Hălmăgean a decis să rămână în România, și-l regăsim tot în Tmișoara, locul de unde a pornit proiectul Genius. Destrămarea trupei a generat nemulțumire în rândul fanilor, dar așa cum povestea chiar Oana Vincu, era inevitabilă despărțirea:

“Totul a început să se clatine, atunci când oboseala și-a spus cuvântul. Aveam foarte multe concerte, de multe ori, două sau trei pe zi, mai ales în timpul verii, pe litoral. Nu a fost deloc ușor pentru niște copii ca noi.

De-abia terminaserăm liceul și poate nu fuseserăm plecați de acasă mai mult de o săptămână, două, pe timpul vacanțelor de vară. Să nu uităm, de asemenea, condițiile în care se cânta, de cele mai multe ori pe atunci.”, a povestit Oana de la Genius.

Oana de la Genius, schimbată și mămică a trei copii

La 25 de ani de la debut, Oana Vincu încă se ocupă cu muzica, devenind profesor de canto, dar încă mai urcă și pe scenă, cel mai recent rol fiind cel de mezzosoprană în spectacolul ”Romeo și Julieta”, în rolul lui Lady Capulet. (vezi galeria)

”Iarna, sălile erau neîncălzite, nu existau atât de multe hoteluri și pensiuni ca și acum, deci uneori și la condițiile de cazare erau probleme. Poate toate astea, oboseală, trei caractere diferite și-au spus la un moment dat cuvântul.

Nu am mai continuat, pentru că am decis de comun acord să ne oprim. Nu au fost certuri legate de bani, precum s-a vehiculat în presă. Știu că citisem adevărate scenarii de film despre despărțirea noastră.

Acum predau canto la Scoala Populara de Arta din Timișoara. Intr-o dimineață, pur si simplu m-am trezit și am simțit că trebuie să mă reapuc de muzică.”, declara Oana într-un interviu.

Viața fostei componente Genius, Oana Vincu, după revenirea în țară, s-a schimbat total. Schimbările sunt atât în viața personală, cât și în ceea ce privește imaginea vedetei.

De la tânăra băiețoasă și tunsă scurt, a ajuns o adevărată divă. Acum este o femeie fericită, find și mama a trei copii frumoși. Pe rețelele de socializare Oana Vincu este o prezență discretă, iar legătura sa cu fanii vechi și actuali este aproape inexistentă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI