Cât de frumoasă este fiica lui Adrian Mutu. La 17 ani, Adriana este leită mama ei, imagini de colecție

de: Ioana Bucur
19 06. 2023

Antrenorul FC Rapid are toate motivele să fie un tată mândru. Cu doar câteva zile în urmă, fiica sa cea mare, din căsnicia cu Consuelo Matos, a împlinit 17 ani, ocazie cu care a publicat pe o platformă de social media un mesaj emoționant. Fiica lui Adrian Mutu este superbă, copia fidelă a mamei sale.

Fiica lui Adrian Mutu a împlinit 17 ani

Adrian Mutu este cunoscut publicului pentru performanțele sale pe terenul de fotbal, însă este, în primul rând, un tată devotat. Antrenorul celor de la FC Rapid are toate motivele să fie mândru de familia sa. Cu doar câteva zile în urmă, Adriana, fiica sa cea mare, a împlinit 17 ani.

Pentru a marca ocazia așa cum se cuvine, Mutu a publicat în mediul online o fotografie cu superba domnișoară și un mesaj emoționant. Brunetă, cu părul lung și trăsături perfecte, tânăra este copia fidelă a mamei sale, Consuelo Matos.

„La mulţi ani, dragostea mea”, a fost mesajul emoţionant pe care Adrian Mutu l-a transmis fiice sale Adriana.

„Îţi mulţumesc, tată”, i-a răspuns adolescenta.

Din cele trei căsătorii, Adrian Mutu are patru copii: Mario, a cărui mamă este Alexandra Dinu, Adriana și Maya, care au venit pe lume în timpul mariajului cu Consuelo, și Tiago, din căsnicia actuală cu Sandra Bachici.

Te-ar putea interesa și: Adrian Mutu, în culmea fericirii. Imaginile cu familia pe care toți le așteptau, detaliul incredibil care s-a văzut: „Felicitări”

Sunt un om foarte serios

Pe plan profesional, cea mai recentă reușit importantă obținută de echipa pe care o antrenează a fost victoria în fața FCSB.

„Cele trei puncte mai puţin contează, a fost o victorie a orgoliilor şi faptul că am făcut-o într-o manieră categorică este şi mai bun. Mă bucur că echipa a tratat serios acest meci. Mă bucur că am învins cu 5-1, mergem în vacanţă, o vacanţă meritată.

O să facem zilele acestea o evaluare mult mai corectă şi o să văd ce deizii voi lua. Cu siguranţă vor şi pleca jucători, vor şi veni jucători. O victorie împotriva FCSB, când reprezinţi Rapid, îndulceşte orice!

Am crezut şi cred în această echipă, că poate evolua. Noi ne-am îndeplinit obiectivul principal, acela de a fi în play-off. La anul vrem să facem încă o treaptă în plus! Toţi antrenorii sunt contestaţi. Publicul e liber să se exprime cum doreşte, Vreau doar să-i asigur că eu îmi fac datoria sută la sută. Sunt un om foarte serios. Nu mi-am pierdut nicodată încrederea în băieţi, dar în viaţa unei echipe sunt şi momente mai slabe”, a declarat Adrian Mutu.

Te-ar putea interesa și: Cum se înțelege Adrian Mutu cu soacra. Detalii incredibile: „Să fiu atent la cuvinte. Fata ei îmi mănâncă ficații”