Cât de frumoasă e fiica lui Mihai Găinușă. Imagini rare cu Eva, tânăra de 19 ani face furori cu gingășia ei

de: Ștefan R. Apostol
28 10. 2024

Mihai Găinușă, acum pe micile ecrane ca și concurent la „Asia Express”, se poate lăuda cu o familie frumoasă. Și ca o dovadă a acestui fapt, recentele imagini arată cât de frumoasă e fiica lui Mihai Găinușă. Fanii omului de radio au văzut aceste imagini rare cu Eva, tânăra de 19 ani care face furori cu gingășia ei.

Mihai Găinușă, de la provocările „Asia Express”, înapoi la treabă

Pentru fanii omului de radio, mereu pus pe șotii, faptul că a acceptat provocarea de a participa la ”Asia Express” a venit ca o mare surpriză.

Deși mulți se așteptau să o aibă ca parteneră pe soția sa, omul de radio și-a luat colega, pe Oana Paraschiv, și au plecat pe „Drumul Zeilor”, recunoscând, mai în glumă, mai în serios, că “În Asia Express, noi suntem frumosul și bestia”. Cei doi aveau să câștige cele mai multe probe pentru amulete, cele mai multe imunități, având toate șansele să devină finaliștii competiției.

Nu dezvăluim aici care a fost, în cele din urmă, traseul celor doi, ci doar putem spune că acum Mihai Găinușă, de la provocările „Asia Express”, s-a întors înapoi la treabă, alături de colega sa, Oana Paraschiv, cu concluzia că experiența a meritat tot efortul și sacrificiile.

Cât de frumoasă e fiica lui Mihai Găinușă

Astăzi, în vârstă de 53 de ani, fostul „Cârcoșat” Mihai Găinușă are o familie frumoasă și fericită, cu doi copii. Un băiat și o fată, Eva, în vârstă de 19 ani.

(foto: Mihai Găinușă / Instagram)

Pentru cei care i-au urmărit conturile de pe rețelele de socializare, precum Facebook sau Instagram, au putut vedea puținele imagini cu copii realizatorului radio, iar cele mai recente au scos în evidență cât de frumoasă e fiica lui Mihai Găinușă.

Dacă anul trecut, când împlinea 18 ani, Mihai Găinușă scria pe Instagram, în glumă binenînțeles, că fiica îi poate cumpăra singură băutura, acum Eva pare că a devenit și mai frumoasă.

„Ca de la adult la adult: Eva, de-acum poți să cumperi singură băutură pentru tati!”, scria Mihai la aniversarea majoratului fiicei sale.

Imagini rare cu Eva, tânăra de 19 ani face furori cu gingășia ei

Cei care au observat aceste modificări, spun că Eva atrage, mai ales, prin gingășia sa, iar tatăl este cum nu se poate mai mândru de ceea ce este Eva astăzi. Invitat la PRO TV, Mihai Găinușă avea să vorbească despre fiica sa, spunând atunci:

„Eva a crescut. O să termine liceul, pleacă de acasă la facultate. În Anglia vrea să plece. Vrea să se facă ceva pe biologie-medicină, deci nu are nicio treabă cu mine, ceea ce e foarte bine. Nu vă dați copiii în media!”, declara, mai în glumă, mai în serios, omul de radio, în emisiunea „Vorbește lumea”.

(foto: Mihai Găinușă / Instagram)

Dacă a reușit să-și vadă visul, și să ajungă în Anglia, doar ea, mama și tatăl ei știu, dar cert este că imiaginile rare cu Eva scot în evidență faptul că tânăra de 19 ani face furori cu gingășia ei.