Cât de frumoasă e fiica lui Cătălin Crișan. La 24 de ani, Daria frânge inimile tuturor băieților VIDEO

de: Daoud Andra
28 07. 2024

Cătălin Crișan are de ce să fie mândru. Artistul are doi copii din căsnicia cu Lucia Bubulac și încă o fiică din a doua căsătorie, cu Alina Cupșan. Fiica sa cea mare, Daria, îi calcă pe urme și a ales o carieră tot în lumea artistică. Tânăra a fost înzestrată de natură și cu trăsături care îi fac pe băieți să întoarcă privirile după ea.

Cum arată și cu ce se ocupă Daria, fiica lui Cătălin Crișan

Daria, fiica artistului și a Luciei Bubulac, își face debutul pe micile ecrane. Tânăra, care începuse să studieze medicina, și-a dat seama că actoria este adevărata ei chemare și a renunțat la UMF pentru UNATC. Daria are multe proiecte în derulare, printre care spectacole, musicaluri, dar și filmări pentru un serial de la Pro TV.

Tânăra actriță joacă în producția ”Altetico Textila”, dar este pasionată și de muziucă și a lansat o melodie împreună cu fratele ei, în trecut. Daria a povestit recent cum a decis să renunțe la medicină pentru a-și urma chemarea artistică.

Vezi și: Eva Măruță câștigă pe lună aproape cât un director. Suma uriașă pe care o încasează fiica Andrei din Tik-Tok VIDEO

”Deşi arta îmi curge prin vene, am ales, din varii motive, să urmez pentru o perioadă studiile Facultăţii de Medicină din cadrul UMF Carol Davila Bucureşti. Însă, atunci când sufletul îţi urlă să pui piciorul în prag şi să faci ceea ce îţi doreşti cu adevărat, e greu să te abaţi de la drumul ce îţi este predestinat. Astfel, am renunţat la Medicină pentru a fi ceea ce m-am născut să fiu: artist. Vara trecută, am terminat Actoria la UNATC I.L. Caragiale Bucureşti, iar de atunci îmi trăiesc viaţa pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Legat de părinţii mei, ştiu şi simt că fericirea mea este şi fericirea lor”, a spus Daria Crișan, pentru Click!

Daria, fiica lui Cătălin Crișan

Ce sfaturi a primit de la părinții ei

Daria și fratele ei au o relație specială atât cu mama, cât și cu tatăl lor. Cătălin Crișan și medicul Lucia Bubulac au fost căsătoriți din 1995 până în anul 2009 și îi au împreună pe Daria și pe Raris. De când a crescut, tânăra spune că sfaturile primite de la părinții ei au ajutat-o foarte mult.

Vezi și: Cât de frumoasă e fiica lui Jean de la Craiova! Cum arată și cu ce se ocupă Sabrina Dumitrache VIDEO

”Mama este un exemplu pentru mine şi mereu m-a sfătuit să fiu optimistă, raţională şi realistă. De la tata, am învăţat că viaţa este superbă dacă ai umor şi dacă îţi asculţi inima. Iar bunicii m-au învăţat cât de importantă este disciplina şi gândirea în perspectivă. Mereu am fost deschisă la orice sfat din partea lor, însă uneori trebuie să te loveşti singur de unele lucruri pentru a-ţi învăţa lecţia.

Acum că am mai crescut, da (n.r. ascultă sfaturile părinților), mai ales când vine vorba de decizii importante. Înainte, voiam să fiu doar pe cont propriu şi nu prea ascultam de nimeni. Ştii cum e în adolescenţă, ai impresia că le ştii pe toate”, a mai spus tânăra, pentru sursa menționată.