Cât de bogat este Jador. Artistul a spus adevărul despre suma pe care o are în conturi: “Milionar în euro”

de: Daoud Andra
17 08. 2024

Deși nu a împlinit încă 30 de ani, Jador se laudă cu o avere consistentă. Cântărețul de manele a vorbit deschis despre suma pe care o are în conturi, iar cifra este una cu multe zerouri, după spusele lui. Ce plănuiește să își cumpere în viitorul apropiat.

Jador se laudă că este milionar în euro

Până la 29 de ani, Jador a reușit să adune o avere considerabilă. Banii făcuți din muzică și cei pe care i-a primit pentru participarea la reality-show-uri l-au făcut pe Jador milionar în euro. Cântărețul de manele a vorbit recent, într-un podcast, despre sumele pe care le are în conturi, dar și despre planurile de viitor.

Deși a vrut să fie modest, Jador a fost dat de gol de colegul lui, Bogdan Mocanu, care a fost și gazda podcastului. Artistul a spus că este milionar și că o parte din banii câștigați i-a investit în alte bunuri și afaceri. Jador are o familie numeroasă și își ajută cu bani și frații, părinții și alte rude cu posibilități materiale limitate.

”Milionar în euro sunt deja. Am terminat casa fratelui meu. I-am mobilat-o, tot. Am terminat tot. Acum e momentul să… Vreau să îmi iau un Lamborghini sau un Urus. Eu am cheltuit banii foarte corect. Eu pentru ce muncesc? Să îi iau în mormânt?

Mai dau la oameni, îmi iau și eu o mașină. Îl duc la spital și îl operez pe banii mei pe unchiul meu. Rudele mele nu îmi cer bani, toți sunt pocăiți se mulțumesc cu ce au”, a spus artistul în cadrul podcast-ului ”În Jacuzzi Cu Bogdan Mocanu”.

Jador vrea să își cumpere o mașină nouă

Cât costă să îți cânte Jador la nuntă sau la botez

Cea mai mare parte a averii pe care Jador a adunat-o provine din muzică, atât din concerte, cât și din evenimente private. Cântărețul de manele are unul dintre cele mai piperate tarife de pe piață, iar cei care îl vor la petrecerile lor trebuie să bage adânc mâna în buzunar.

Potrivit informațiilor din presă, înainte de a participa pentru a doua oară la Survivor România, Jador cerea 7.000-8.000 de euro pentru un program la o nuntă sau altfel de petrecere. Acum, tariful lui se pare că ar fi de 10.000 de euro, dar poate să crească, în funcție de cât durează programul. Jador vine cu formația lui la petreceri și cântă live, programul minim fiind de 45 de minute sau o oră, în funcție de dorințele celor care organizează petrecerea.