Cât de bine o duce Laurette după ce a fost bătută la început de an. Avem dovada FOTO (exclusiv)

Cât de bine o duce Laurette după ce a fost bătută la început de an. Avem dovada FOTO (exclusiv)
Cât de bine o duce Laurette după ce a fost bătută la început de an.

Laurette a trecut cu bine peste trauma de la început de an, când a fost implicată într-un scandal cu un om de afaceri care a acuzat-o de prostituție. Bruneta trăiește în puf.

Cât de bine o duce Laurette după ce a fost bătută la început de an

Soarele pare că a ieșit pe strada lui Laurette, care, la început de an a ajuns la poliție în urma unui scandal pe care l-a avut cu un om de afaceri la un hotel din Capitală. Prin urmare, Laurette a fost surprinsă de Impact.ro, la volanul unei mașini noi. Ea și-a cumpărat un bolid de lux, Audi Q5, în valoare de 50.000 de euro. În plus, ea s-a mutat și în casă nouă, și anume, o vilă în zona Tunari.

Astfel, pe timpul plimbării cu noua achiziție, Laurette părea fericită și mândră de noua mașină. Ea a oprit la benzinărie, după care s-a îndreptat spre vila din Tunari. De mențioant este că Laurette se iubește încă de anul trecut cu fotbalsitul Magaye Gueye. Fotbalistul a iertat-o pe iubita lui, după acel scandal cu omul de afaceri, și chiar a dus-o la Paris, unde a și cerut-o de nevastă.

Dar nici Magaye Gueye nu are un trecut atât de curat. Fostbalistul de 30 de ani a fost pus pe liber de Dinamo, după ce a fost depistat dopat cu cocaină.

”Este șocul vieții mele”

După ce a fost agresată de un bărbat cu care s-a întâlnit la un hotel din Capitală, Laurette a negat acuzațiile potrivit cărora s-au văzut în scop sexual, pentru care ar fi stabilit să primească o sumă de bani, motiv pentru care l-a dat în judecată pe acesta. De asemenea, mulatra a mărturisit că merge la psiholog pentru a trece peste trauma trăită.

„Da! Merg la psiholog! E greu prin ce am trecut! Este șocul vieții mele!’, a spus Laurette.

Amintim că Laurette Attindehou a ajuns în urmă cu câteva luni la Secția 10 Poliție după ce a petrecut o noapte cu omul de afaceri pe nume Marcel Tătic. Între cei doi a pornit un scandal monstru, Laurette ar fi fost muşcată de acesta de un deget, iar ea l-ar fi lovit, la rândul ei cu cotul în gură, afectându-i trei dinți.

Amândoi au făcut declarații în fata polițiștilor, dar și angajații hotelului, care au sunat la 112. Pentru moment, dosarul este in rem. Oamenii legii au constatat că spusele celor doi sunt contradictorii și că, în afară de ei nu mai există martori, cu excepția angajaților hotelului, care au auzit numai țipete. Mai mult, nici expertiza medico-legală nu a ajuns până acum pe masa anchetatorilor.