Cât costă un şezlong pe Coasta de Azur. Dani Oţil, frapat de sumă, unde s-a aşezat apoi: „200 de euro, asta e diferenţa”

Cât costă un şezlong pe Coasta de Azur. Dani Oţil, frapat de sumă, unde s-a aşezat apoi: „200 de euro, asta e diferenţa”
Dani Oțil, șocat de prețurile găsite pe Coasta de Azur.

Dani Oțil se bucură de vacanță pe Coasta de Azur. Celebrul prezentator TV câștigă bine, dar cu toate astea a ajuns și el să se plângă de prețurile incredibile găsite acolo. Colegul lui Răzvan Simion de platou a decis să se așeze altundeva după ce a luat la cunoștință banii pe care ar trebui să îi scoată din buzunare pentru puțin confort. Bărbatul a împărtășit totul cu fanii care îl urmăresc în mediul online. Iată ce a spus!

Dani Oțil, șocat de prețurile din Coasta de Azur: cât costă un șezlong

Dani Oțil a plecat în vacanță alături de soția sa. Cei doi au ales și de această dată o destinație pe care mulți o au trecută în top atunci când vine vorba de vacanță. Mai exact, prezentatorul și celebrul model au ajuns pe Coasta de Azur.

Bărbatul s-a filmat pe InstaStory în timp ce se afla pe plajă în căutarea unui loc simplu unde să se bronzeze. El a împărtășit cu fanii faptul că în spațiul amenajat special costă 200 de euro un șezlong, dar el preferă să nu mai bage mâna în buzunar pentru un astfel de confort.

,,Ghid de supraviețuire pe o plajă de bogați. Aici e 200 de euro un șezlong, dar tu te pui aici unde e gratis…de săraci, dar postările tale sunt la fel. Dacă postezi de aici, sunt la fel. Important e să părem bogați. N-ai diamantele la tine? Le ai…da. Costă să fii fericit. ”

„Noi nu stăm aici, facem doar story-uri”

Celebrul moderator de la Antena a terminat filmările pentru ”Neatza cu Răzvan și Dani”, pe litoralul românesc, iar mai apoi și-a dus soția în vacanță. Vedeta a ales o destinație de basm din care continuă să împărtășească imagini.

Cel din urmă a continuat să îi amuze pe internauți cu replicile sale și cu modul în care își povestește clipele de relaxare. Aceasta este a doua vacanță pe care soții o petrec în străinătate de la nașterea băiețelului lor, Luca Tiago.

Gabriela Prisăcariu a menționat prima oară fanilor că se simte rău fără micuțul ei și că dorul o macină, dar cu toate astea știe că îl lasă pe mâini bune și nu are motive de îngrijorare.

„Noi nu stăm aici, facem doar story-uri. Vezi că noi stăm jos. Am găsit ceva la o bătrânică.”, i-a spus Dani Oțil, cu umorul caracteristic, soției lui, care filma împrejurimile.