Cât costă un „Muşchi de vită din ziua de salariu” în pub-ul Deliei Matache. Nu toți românii și-l pot permite

de: Bișinicu Andreea
11 04. 2022

Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu, dețin mai multe localuri și restaurante în centrul Capitalei, printre care cel mai cunoscut este clubul Vintage din Centrul Vechi. Pub-ul din timpul zilei are prețuri accesibile pentru toate buzunarele. Iată cât costă un meniu la restaurantul celebrului om de afaceri.

Cât costă un meniu la localul soțului Deliei din Centrul Vechi

Delia se bucură de o viață ca în povești. Celebra artistă este una dintre cele mai apreciate și talentate cântărețe din România, cu o carieră impresionantă de două decenii în muzică și televiziune. De asemenea, pe plan personal, Delia este extrem de fecirită alături de soțul ei, Răzvan Munteanu.

Prosperul om de afaceri deține mai multe localuri și cluburi în zona centrală a Capitalei, unele extrem de cunoscute în rândurile iubitorilor vieții de noapte. Pub-ul Vintage din Centrul Vechi este unul dintre cele mai renumite localuri ale orașului București.

Deși mulți ar crede că este un local de fițe, localul soțului Deliei are prețuri accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care este atât de popular în rândul tinerilor.

Club pe timp de noapte, pub și restaurant pe timp de zi, la Vintage oamenii se pot bucura de un meniu de 5 stele și porții de mâncare pentru care nu ești nevoit să dai o mică avere. De exemplu, pentru meniul zilei oamenii scot din buzunar suma de 27.30 lei, preț redus de la 39,99 de lei.

Cel mai scump preparat din meniu

Meniul de la Vintage este extrem de vast și menit să fie pe placul tuturor, preparatele având denumiri ingenioase și amuzante.

Unul dintre cele mai extravangte preparate culinare este „muşchiul de vită din ziua de salariu”, care costă 68 de lei, în timp ce „coaste de porc de n-ai mai văzut” pot fi savurate pentru prețul de 35 de lei.

Persoanele gurmande pot încerca, de asemenea, un „șniţel de vită uriaş” la 22 lei, în timp ce „micii de câţi bani ai” costă numai 4 lei porția.

Ca orice local respectabil din Centrul Vechi, meniul de băuturi al localului lui Răzvan Munteanu conține o gamă vastă de licori care-ți fac cu ochiul. De la bere la litru, la sortimente alese de vin sau băuturi spirtoase, tinerii aleg pub-ul Deliei pentru a se distra indiferent de ora din zi sau noapte.

Tot la Vintage, Delia susține periodic concerte care adună sute de fani. Mihai Bendeac, unul dintre prietenii cei mai buni ai artistei, frecventează des localul faimos din Centrul Vechi.