Cât costă un apartament pe o navă de croazieră. Au fost scoase la vânzare

Cât costă un apartament pe o navă de croazieră. Au fost scoase la vânzare
Cat costa un apartament pe o nava de croaziera. Au fost scoase la vanzare

Dacă ai visat dintotdeauna să locuiești pe un vas de croazieră, acum este timpul să-ți îndeplinești dorința. O mare companie americană scoate la vânzare apartamente și garsoniere cu unul, până la patru dormitoare, într-o „comunitate rezidențială pe mare”. Vei avea oportunitatea să stai pe o navă lungă de 226 de metri, cu 547 de locuințe la bord, care arată spectaculos!

Cumpără apartament sau garsonieră pe vas de croazieră

Compania Storylines, cu sediul în Florida, SUA, a distribuit mai multe schițe ale iahtului uriaș, construit în Croația, ce urmează să fie lansat în 2024. Scopul acestui proiect magnific este de a „oferi opțiuni mai accesibile persoanelor care vor să intre pe piața navelor”, potrivit reprezentanților Storylines.

Prețurile nu sunt pentru toate buzunarele

Așa cum era de așteptat, oferta este valabilă doar persoanelor cu mulți bani în conturi. Ca să-ți faci o idee, cel mai mic apartament (22mp) costă 366.667 de dolari. Oferta „all-inclusive” presupune o taxă de trai, necesară pentru costurile de întreținere și hrană. Suma este cuprinsă între 65.000 de dolari și 200.000 de dolari pe un an. Nava, care se lansează în 2024, are și penthouse-uri cu două etaje.

Locuințele sunt mobilate după ultimele fițe

Fiecare apartament este decorat cu mobilier în stil italian și amenajat cu televizoare cu ecran plat, sisteme de „control climatic”, iluminare ambientală reglabilă și difuzoare stereo, iar dormitoarele vor avea paturi queen-size murphy și saltele „de lux”, pentru a „asigura confort maxim pe timp de noapte”.

Costul apartamentelor crește, dacă vrei unul dintre penthouse-urile cu două etaje (183 mp), care valorează până la 8 milioane de dolari. Va exista, de asemenea, opțiunea de închiriere pe 12 sau 24 de ani, iar proprietarii își pot închiria proprietățile pentru a câștiga niște bani prin programul „Guest at Sea” al Storylines, notează Daily Mail.

Servicii de lux pe mare

Dacă devii proprietarul unui astfel de imobil, vei avea un serviciu de livrare la domiciliu nonstop. La orice oră poți mânca de la 20 de baruri și restaurante. Pentru divertisment, distracție sau recreere, nava de croazieră are cinematograf, microberărie, trei piscine și o bibliotecă cu 10.000 de cărți. Centrul Spa și Wellness va cuprinde un salon, un bar de sucuri, un studio de yoga și o cadă cu hidromasaj. Centrul spa oferă o vedere panoramică. În plus, vor exista un simulator de golf, un spațiu de artă și un ring de dans.

Iahtul se va lansa peste doi ani

Vor fi 547 de reședințe pe vasul de croazieră Storylines, de 226 m lungime, care se construiește în Croația și urmează să fie lansată în 2024. Când MV Narrative se află în larg, proprietarii pot să ia masa la cele 20 de baruri și restaurante ale iahtului, care includ un bar cu stridii, un restaurant chinezesc și o „gelaterie”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI