Cât costă să mergi într-o croazieră cu Andreea Esca. Nu oricine îşi permite să dea atâţia bani pentru o vacanţă

de: Manolică Anca
30 05. 2023

Vești bune pentru cei care o apreciază și îi urmăresc îndeaproape activitatea Andreei Esca. Vedeta de la Pro TV organizează o croazieră exclusivistă pe Mediterană, cu servicii all inclusive. Iată cât te costă să mergi pe același vas cu cea mai îndrăgită ştiristă din România.

Andreea Esca organizează o croazieră de lux pe Mediterană

Cea mai cunoscută prezentatoare de știri din România a anunțat că anul acesta organizează, pentru prima dată, o croazieră de lux pe marea Mediterană. Călătorie cu vasul va include servicii all inclusive și este destinată fanior comunităţii create în jurul revistei pe care Andreea o coordonează, ’A list Magazine.

Croaziera se va face pe un vas de lux, Celebrity Edge, iar traseul va include ţările Spania, Franţa şi Italia, cu opriri în oraşele Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio, Florenţa şi Roma, în perioada 23-30 septembrie.

Cum i-a venit ideea

Ideea unei astfel de activități inedite i-a venit întâmplător, anul trecut în toamnă, când a fost pentru prima dată într-o croazieră. I-a plăcut atât de mult ceea ce a trăit pe vas, astfel că și-a spus că i-ar plăcea să ofere aceleaşi trăiri şi comunităţii sale.

„Am fost anul trecut în toamnă, cu prietena mea Dana Păun, pentru prima dată într-o croazieră. Am primit-o cadou de la un grup de prieteni şi mi-a plăcut foarte mult. Am călătorit cu acelaşi vas cu care organizăm şi noi acum.

Şi pentru că mi-a plăcut foarte mult, m-am gândit că aş vrea să ofer această experienţă şi pentru cei din comunitatea noastră de la ’A list Magazine. E o croazieră de 8 zile, cu 7 nopţi de cazare. E prima ediţie pe care o facem şi este o croazieră combinată cu un retreat.

Vom avea şi training-uri de vorbit în public. Dar nu le coordonez eu, aşa cum poate se aşteaptă oamenii. Însă eu voi fi non-stop la toate activităţile şi voi avea şi eu o prezentare, voi conduce discuţii motivaţionale.

Încă o surpriză este o cină specială la un restaurant cu stele Michelin, care va fi o experienţă cu siguranţă unică. Grupul pe care îl formăm poate sta unit de la început la sfârşit, dar nici una dintre activităţi nu este obligatorie.

Vom putea face Yoga, Pilates, în grup, dar şi şedinţe individuale de terapie, cu psiholog, astrolog şi numerolog. Şi avem posibilitatea să vizităm oraşe foarte frumoase, precum Valencia sau Portofino. Vom ajunge chiar şi în Corsica”, a spus Andreea Esca, pentru Paginademedia.ro.

Cât costă o astfel de vacanță

În continuare, vedeta de la Pro TV a spus că nu există nici un criteriu de alegere în privința celor care vor să participe, prin urmare se poate înscrie oricine. Însă, în mare parte, spune ea, grupul va fi format din oameni care au deja principii comune cu cele promovate de publicaţia pe care o conduce.

„S-a creat în jurul nostru o comunitate de oameni care au aceleaşi interese ca noi. Cred că sunt foarte mulţi oameni care au job-uri în domenii creative, care au un dezvoltat simţ al umorului, care sunt dornici să evolueze, care sunt preocupaţi de ei, de familiile lor şi care sunt foarte sociabili (..)

Din înscrieri ştiu că s-au făcut până acum, avem participanţi nu doar din Bucureşti, ci şi din alte oraşe şi chiar din alte ţări. Unii dintre ei sunt persoane cu care deja ţinem legătura prin intermediul revistei, pe care îi cunoaştem cumva.”, a completat prezentatoarea știrilor de la Pro TV.

Atunci când vine vorba de prețuri, ei bine, doritorii trebuie să știe că vor trebui să scoată ceva bani din buzunar. Astfel, călătoria costă, pentru o persoană, 2.989 de euro (loc în cabină dublă, al cărei preţ integral este 5.978 de euro) sau 4.389 de euro (loc în cabină single).

Înscrierile și rezervările se pot face până în septembrie, dar în acest moment Andreea Esca anunţă că biletele sunt disponibile la preţuri speciale, pentru cei care fac confirmări ferme până la 20 iunie. Primul grup va avea în jur de 100 de persoane.

Citește și: Cine sunt Alexia şi Aris Eram de la America Express 2024. Cu ce se ocupă băiatul Andreei Esca