Cât costă o tochitură de pește cu mămăliguță la restaurantul lui Rică Răducanu din Neptun: “Nu am scumpit prețurile!”

de: Bișinicu Andreea
02 08. 2022

La 76 de ani, Rică Răducanu muncește din greu pe litoral, deși se confruntă cu mari probleme de sănătate. Fostul mare portar de la Rapid are o afacere de familie în stațiunea Neptun din România, o braserie care merge foarte bine în sezonul estival. Ce prețuri sunt la localul familiei sale.

Rică Răducanu servește la mese la localul său de pe litoral

Pe tot timpul verii, Rică Răducanu se află pe litoral, la localul său din Neptun, acolo unde muncește alături de angajații săi pentru a atrage clienții în braseria deținută pe malul mării.

Deși are probleme de sănătate și urmează ședințe de terapie, fostul mare fotbalist nu se dezice și face tot posibilul pentru a atrage turiștii în local. Zâmbește, râde și glumește cu cei mai fideli dintre clienți, pe care-i binedispune cu șarmul său inconfundabil.

„Sunt la terasă, nu e lume multă, în acest moment, vineri și sâmbătă a mers mai bine, acum am doar trei mese ocupate. Nu cunosc salariile angajaților, bucătar este Costică, văru-miu, la bar e Marinică.

Nu mă bag cu banii, sunt și eu cu vrăjeala pe aici. Toți zic: ”Hai, la Rică, să mâncăm! Și așa a rămas de ani de zile.”, a declarat Rică Răducanu, în exclusivitate pentru ego.ro.

Ce prețuri sunt la felurile de mâncare

În ceea ce privește prețurile felurilor de mâncare, Rică Răducanu spune că nu a scumpit meniul tocmai pentru a nu-i alunga pe turiști.

Fostul sportiv adoră să fie în centrul oamenilor, în așa fel încât nu se dă în lături de la muncă. Nea Rică se oferă zilnic să se plimbe printre mese, să discute cu toți clienții, pentru a întreține atmosfera.

„Nu este foarte mult, nici nu prea am scumpit, ca să vină lumea. Mâncarea este foarte bună. Uneori mai servesc și eu, mai stau printre mese, ca să destind atmosfera”, ne-a mai spus Rică Răducanu, în exclusivitate pentru Ego.ro

La restaurantul Sirena din Neptun, local ce aparține familiei lui Rică Răducanu, turiștii se pot desfăta cu o porție de tochitură de pește cu mămăliguță, care costă doar 27 de lei, în timp ce un platou pescăresc ajunge la 37 de lei, iar pentru o porție de crap prăjit trebuie să scoți din buzunar 12 lei.