Cât costă o ședință foto de Crăciun 2023. La ce preț să te aștepți în perioada sărbătorilor

de: Anca Lupescu
15 11. 2023

Dacă vrei o amintire prețioasă cu familia sau partenerul tău, atunci probabil te întrebi cât costă o ședință foto de Crăciun 2023. Fotografii pun la dispoziție decoruri, lumini, îmbrăcăminte și tot ce este necesar pentru ca ședința să fie una de neuitat. De fapt, pentru unele familii a devenit deja o tradiție clasica ședință foto de Crăciun, iar pentru cei cu copii mici este o adevărată încântare să îi vezi crescând de la  o ședință foto la alta.

Ce ai nevoie pentru o ședință foto de Crăciun

Multe studiouri de fotografie pun la dispoziția clienților un pachet care include tot ce trebuie pentru o ședință foto de Crăciun.

Citește și: Cât costă un pahar de vin fiert și o ciocolată caldă la Târgul de Crăciun din București. Prețurile sunt foarte mari

Asta include câteva decoruri speciale de sărbători, haine, dar și accesorii. 

O astfel de ședință poate dura în jur de 30 de minute, însă se poate întinde și pe durata a o oră sau două.

La unele studiouri îți poți alege ce decor vrei de Crăciun. Fie că vorbim despre decoruri de poveste cu pomi împodobiți și elemente de diverse, fie că e vorba despre o sufragerie cu șemineu și o atmosferă plăcută. 

Totodată, trebuie să știi că prețul ședințelor foto de Crăciun este mai mare în zilele de weekend.

Te-ar putea interesa și: În ce zile cade Crăciunul în 2023. Românii vor avea mai multe zile libere anul acesta

Ședințele foto pot fi ideale pentru a trimite vederi familiei și prietenilor sau pur și simplu pentru a colecționa amintiri de la an la an. Unele familii au deja o tradiție și sunt membri ai familiei care au deja o ședință foto înainte de a se fi născut.

Cât costă o ședință foto de Crăciun 2023

Prețul unei ședințe foto de Crăciun pornește de la 200 de lei, însă în funcție de complexitate și număr de persoane poate ajunge până la 700 – 800 de lei.

Dacă vorbim despre fotografii scumpe și decoruri incredibile, pachetele pot ajunge la sute de euro.

Unii fotografi au prețuri de aproximativ 650 de lei, iar mulți oferă decoruri, ținute, dar și rochii pentru mame și pulovere pentru tați. 

Te-ar putea interesa și: Care sunt cele mai căutate târguri de Crăciun din România. Unul dintre ele, în topul celor mai frumoase din Europa

Există, totuși, prețuri pentru toate buzunarele, astfel încât poți obține o ședință foto de Crăciun și cu 300 de lei. Tot ce trebuie să faci este să îți alegi hainele și să te prezinți la studio.

În plus, ședințele foto pot fi un cadou extrem de interesante pentru un cuplu sau o pereche de proaspeți părinți. Este un cadou original și de care se vor bucura toată viața. 

În plus, la studio este mult mai simplu să organizezi o astfel de ședință foto decât acasă. Pe lângă faptul că ai deja decorul necesar și un profesionist, la studio există lumini, iar prelucrarea ulterioară a pozelor te va face să îți dai seama că prețul nu a fost deloc în zadar. 

Apoi, poți folosi fotografiile pentru a face decorațiuni de Crăciun personalizate pentru bradul tău, cum ar fi globuri cu familia ta sau o steluță de brad cu poza voastră. 

Vezi și: Când va începe Târgul de Crăciun din Bucureşti, în 2023. Anunţul aşteptat de mulţi români, unde se va organiza

Ține minte că prețurile urcă pe măsura ce Crăciunul se apropie și cererea este din ce în ce mai mare, așa că cea mai bună perioadă pentru o ședință foto de Crăciun este începutul lunii decembrie.