Cât costă o ședință de meditație cu Andreea Raicu. Ce primești în schimbul acestor bani

Cât costă o ședință de meditație cu Andreea Raicu

Frumoasa Andreea Raicu s-a reinventat și acum te ajută să te relaxezi și să capeți mai multă încredere în tine prin…meditație. Cursurile sale vin cum nu se poate mai bine, în plină criză sanitară mondială, când suntem obligați să rămănem în casă, lucru suportat din ce în ce mai greu de mulți dintre noi.

Cât costă o ședință de meditație cu Andreea Raicu

Vedeta ne ajută să nu intrăm în depresia cauzată de carantina autoimpusă. Andreea Raicu ne oferă o oază de liniște prin intermediul meditației. Cursurile se țin online și au fost gândite cu un specialist pe nume Rupda. Ai nevoie doar de internet și un calculator sau chiar un telefon inteligent. Dar ce oferă mai exact Andreea Raicu pentru suma de 277 de lei?

”Un remediu foarte bun pentru a scapa de anxietate si panica si pentru a-ti recapata echilibrul este meditatia. Dar nu e intotdeauna usor sa meditezi si tocmai de aceea meditatiile ghidate sunt o varianta buna, mai ales pentru incepatori. Asa s-a nascut programul Mediteaza Live cu Andreea. Programul incepe in data de 6.04, ora 20:00 si dureaza 10 zile. Fiecare sesiune de meditatie va avea 10-15 minute”, scrie pe site-ul vedetei.

Andreea Raicu îi ajută pe români să treacă peste depresia cauzată de criza sanitară mondială

Cât costă o ședință de meditație cu Andreea Raicu
Cât costă o ședință de meditație cu Andreea Raicu

Cei interesați primesc detalii mai multe despre ce vor obține în urma meditațiilor cu Andreea Raicu. Iată care sunt temele meditatiilor:

1. Relaxare
2. Cum sa te simti in siguranta
3. Conectare
4. Sustinere
5. Iubire si iubirea de sine
6. Nevoi
7. Recunostina
8. Compasiune
9. Incredere
10. Forta interiora

“Vom medita impreuna, te voi sustine cu ajutorul meditatiei sa-ti gasesti echilibrul si, poate cel mai important, sa intelegi cum sa o integrezi in viata ta. Pentru ca te voi astepta in fiecare zi sa-mi fii alaturi si sa parcurgem impreuna aceasta calatorie catre un pic mai multa claritate mentala, un pic mai multa liniste, un pic mai mult echilibru”, spune Andreea Raicu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI