Cât costă o porție de piept de pui la grătar cu salată și cartofi prăjiți în Grecia 2023. Românii sunt extrem de indignați

de: Manolică Anca
15 06. 2023

Grecia a devenit, în ultimii ani, destinația preferată de vacanță a multor români. Tot mai mulți fug de litoralul românesc, despre care spun că este extrem de scump și nu oferă prea multe. Cu toate acestea, se pare că lucrurile nu mai sunt la fel de roz. Iată cât de mult au crescut prețurile la mâncare și în Grecia.

Vacanță în Grecia 2023

Mulți dintre turiștii români aleg să își petreacă vacanțele în Grecia, mai ales în sezonul estival. Cu peste 200 de insule împrăștiate pe strălucirea Mării Egee și a Mării Ionice, nu este de mirare de ce turiștii preferă să vină pe aceste tărâmuri.

Peisajele superbe, mâncarea bună, ospitalitatea grecilor și prețurile accesibile îi atrag ca un magnet pe români, an de an. Aceștia spun că fug de prețurile piperate de la noi din țară, alegând să se relaxeze pe tărâm elen. Cu toate acestea, unii dintre ei au și experiențe negative în vacanță și nu ezită să le distribuie pe internet.

Cât costă o porție de piept de pui la grătar cu salată și cartofi prăjiți

Grecia este fără îndoială, una dintre cele mai frumoase țări din lume și unul dintre cele mai bune locuri pentru a petrece câteva zile de relaxare la malul mării.

Cândva mult mai ieftină decât un sejur la noi în țară, Grecia a devenit destinația preferată a multor români. Cu toate acestea, scumpirile din ultima perioadă nu au ocolit-o nici pe ea. Astfel, turiștii care se află deja în concediu pe tărâm elen au putut simți pe pielea lor acest lucru.

Un turist aflat în Grecia zilele acestea a postat pe un grup de Facebook câteva imagini din meniul unui restaurant în care a ales să mănânce. Vezi în Galeria Foto a acestui articol peste ce prețuri piperate a dat.

Desigur, reacțiile internauților nu au întârziat să apară, aceștia arătându-se indignați de faptul că trebuie să scoată extrem de mulți bani din buzunar pentru a putea mânca la o terasă.

”Prețuri de Dubai:) o sa se ducă ușor ușor și ăștia cum s-a dus România cu Mamaia lor cu tot”

”Deci 2 adulți cu 2 copii pt o zi întreagă, mese bere sucuri înghețată etc ai nevoi de 250E!!!! Buna ața…trăiască Turcia cu ultraall!”

”Destul de mari”, sunt doar câteva dintre comentariile acestora.

Citește și: Cât costă un gyros, o salată și un souvlaki în Thassos în 2023. Prețurile sunt mai mari decât în România