Cât costă jacheta cu care s-a îmbrăcat Putin la ultima apariție publică. Prețul este astronomic

Într-o perioadă în care soldații ruși comit furturi din magazine sau jefuiesc locuințele oamenilor după mâncare, lenjerie și vase de toaletă, președintele lor, Vladimir Putin, s-a îmbrăcat într-o jachetă în valoare de aproximativ jumătate de milion de ruble. Cu ea a apărut liderul de la Kremlin în fața mulțimii din Piața Roșie, în timpul sărbătoririi anexării celor patru regiuni din Ucraina – Donețk, Lugansk, Herson și Zaporojie.

Putin a sărbătorit anexarea regiunilor ucrainene într-o jachetă foarte scumpă

Șeful țării agresoare a optat pentru o jachetă neagră a celebrului brand italian Brioni, din ultima colecție de toamnă-iarnă 2022. După cum indică site-ul magazinului, prețul articolului vestimentar este de 435 de mii de ruble, adică 7.504 de dolari. Un mizilic pentru Putin, având în vedere că averea sa este vehiculată la sute de miliarde de euro, dar o sumă astronomică pentru omul de rând.

Haina liderului rus este specială

Geaca de toamnă a președintelui rus este confecționată din gabardină densă, rezistentă la deteriorare. Jacheta lui Putin are două buzunare laterale care se închid cu fermoar ascuns sub o bară largă. Această casă de modă italiană nu a fost aleasă întâmplător de liderul de la Kremlin, Brioni fiind considerată una dintre mărcile preferate ale dictatorului rus. Totuși, pentru a împiedica publicul să vadă adevărata valoare a ținutelor sale, stilistul prezidențial îndepărtează mereu etichetele de pe haine, scrie Obozrevatel.

Legătura cu James Bond

Tot Brioni l-a îmbrăcat anterior pe personajul principal din filmul „Bondiana” James Bond. Se crede că Vladimir Putin încearcă ambițios să fie ca emblematicul Agent 007, dar nu are absolut nimic în comun, a subliniat sursa citată anterior.

Trebuie menționat faptul că, destul de recent, într-una dintre așezările din regiunea Harkov, soldații ucraineni au descoperit că invadatorii furaseră un vas de toaletă, iar instalațiile sanitare au fost scoase din departamentul „Novoi Poshti”.

Președintele Rusiei are apariții de mii de dolari

După cum au raportat jurnaliștii ucraineni, în timpul unui concert dedicat ocupării peninsulei Crimeea, organizat pe stadionul Luzhniki, în luna martie a acestui an, președintele Rusiei s-a afișat cu o jachetă de puf de la casa de modă italiană Loro Piana. Haina costă 1.445.000 de ruble (aproape 15.000 de dolari). Ceea ce lumea nu știe este că acest brand a sprijinit Ucraina în lupta împotriva invadatorilor ruși. Și mai interesant, prețul unei haine purtate de Vladimir Putin este de 31 de ori mai mare decât salariul mediu lunar al rușilor!

Potrivit Russia Beyond, costumele lui Putin au un preț de pornire de 4.000 de lire sterline (7.100 USD) și poartă semnătura unui croitor priceput. Liderului de la Kremlin îi plac ținutele negre făcute la comandă, câștigând porecla de „Omul în negru”.