Cât costă geanta Deliei? Bendeac nu a crezut-o că a dat 150 de lei pe ea. Când a aflat adevăratul preț, a fost șocat

Cât costă geanta Deliei? Bendeac nu a crezut-o că a dat 150 de lei pe ea

Mihai Bendeac o critică adesea pe Delia pentru mâna ei largă și pasiunea de necontenit pentru modă. Deși este un fashion icon în România, colegul său de la ”iUmor” nu îi înțelege plăcerea de a cheltui, astfel, între cei doi a intervenit minciuna. Cântăreața, întrebată de actor cât costă geanta pe care o poartă, a spus 150 de lei. Intrigat de faptul că a dat așa de puțin și totodată suspicios, și-a întrebat fanii care este adevărul. Mai mare i-a fost mirarea când a aflat adevărata sumă.

Cât costă geanta Deliei? Bendeac nu a crezut-o că a dat 150 de lei pe ea

Artista a devenit un fashion icon atât pentru colegele de scenă, cât și pentru admiratoarele ei, solista încercând să țină ștacheta sus și să nu se uite la bani când merge la shopping. Deși a declarat în repetate rânduri că nu este genul de femeie pentru care o haină e de unică folosință, vedeta Antena 1 nu poate rula des ținutele sau accesoriile, dat fiind că multe dintre colegele sale de scenă se inspiră de la ea și își comandă aceleași lucruri.

Cât costă geanta Deliei? Bendeac nu a crezut-o că a dat 150 de lei pe ea. Când a aflat adevăratul preț, a fost șocat
Imagine postată de Delia pe Instagram

Pentru a-și asigura ținute noi și mai ales originale la fiecare apariție, interpreta e atentă la tendințele internaționale și merge des în magazinele sale preferate din Europa, de unde își achiziționează cele mai noi colecții. Astfel, o sesiune de shopping o poate ușura de câteva mii de euro, dar nu e capăt de țară, căci Delia este una dintre cele mai bine plătite soliste din România. Pe de altă parte, oricât de bine ar fi plătită, miile de euro per sesiune de cumpărături îl scot din minți pe prietenul și colegul său de la ”iUmor” Mihai Bendeac. Actorul se declară de fiecare dată ”învins” după ce aude cât cheltuie amica sa pe haine și accesorii.

Când a aflat adevăratul preț, a fost șocat

De această dată, situația a stat diferit, căci interpreta nu a mai fost deschisă față de el să îi spună prețul unei genți purtate în ediția de vineri, 13 decembrie, a emisiunii ”iUmor”. Solista i-a spus lui Bendeac faptul că geanta sa, tip sacoșă de rafie, costă 150 de lei, menționând că este luată la mâna a doua. Suspicios, juratul și-a întrebat fanii, pe Instagram, cât costă, de fapt, geanta. Ei bine, 2.300 de lire, departe de cei 150 de lei.

Cât despre ce purta vedeta în noua achiziție, și aici este un subiect interesant, dar care face parte din ce este Delia. Cu toții am văzut că nu este o vedetă care să se înfometeze, așa că mâncarea este precum aerul în jurul ei. De această dată, în geantă nu căra renumita ciorbă de lobodă, mâncarea ei preferată, ci câteva ouă fierte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI