Cât costă cazarea, parcarea și șezlongul în Costinești. Turiștii vin aici pentru că e mai ieftin

Cât costă cazarea, parcarea și șezlongul în Costinești. Turiștii vin aici pentru că e mai ieftin
Cât plătești pentru cazare și parcare în Costinești?

Românii adoră să petreacă măcar o săptămână din concediul de vară pe litoralul românesc. Prețurile nu sunt însă pentru toate buzunarele, mai cu seamă pentru cei care au o familie mare și pleacă de acasă cu un anumit buget. Cât trebuie să plătești pentru cazare, parcare și șezlong în Costinești? Unii turiști sunt încântați de prețurile găsite, alții pleacă acasă cu amintiri neplăcute pentru că nu se pot bucura de toate plăcerile.

Vacanță în Costinești: cât costă cazarea, parcarea și șezlongul aici?

Costineștiul este plin, iar cei mai mulți turiști urmăresc să găsească cele mai mici prețuri. Românii au fost afectați puternic de lanțul de scumpiri din ultima perioadă, iar vacanța pentru câțiva dintre ei a devenit o întreagă aventură.

Unii pleacă de acasă cu un buget pe care speră să nu îl depășească, iar cei mai fericiți se bucură de ofertele pe care le găsesc în drum.

Suntem aproape de mijlocul sezonului estival, iar lucrul acesta se vede din numărul persoanelor care s-au adunat acum la mare. Turiștii abia dacă își mai găsesc locul pe plaja extrem de aglomerată și zgomotoasă.

Nu prea mai ai loc unde să îți pui măcar un prosop, motiv pentru care din ce în ce mai mulți au venit mai aproape de apă pentru a prinde un loc la valurile mării. În apă este același peisaj – turiști care abia pot înainta cu o saltea și care stau trup lângă trup.

,,Nu ai loc să arunci un ac pe plajă”

Bărbat: „E o stațiune în care poți să simți că trăiești. Practic nu ai loc să arunci un ac pe plajă! Nu contează, important e că toți se simt bine și lumea se manifestă în sensul că se distrează”.

Tânăr: ”Am venit cu prietenii să ne simțim bine, să ne distrăm, să mergem prin cluburi pe la kilometrul 0, să ne bălăcim. Aici vin toți tinerii.” (Sursa: știrileprotv.ro)

Prețuri: cazare, mâncare, parcare și șezlong

Majoritatea se gândesc întâi de toate la prețuri, pentru ca vacanța să nu îi lase de tot fără economiile oricum puține din această perioadă nefericită.

Meniul zilei la un restaurant tip autoservire costă cu 20% mai puțin decât în alt local găsit în zonă. Cazarea este și ea ieftină pentru cei care aleg să stea la o pensiune unde o cameră costă 300 de lei pe noapte.

Sorin Artene, managerul unei autoserviri: ”Este ciorbă pe alese, felul doi pe alese, salată de varză și două chifle la 30 de lei, preferințele la ciorbe sunt de burtă, supă de pui cu tăieței + grătare, mâncare gătită, sărmăluțe.”

Alis Condrea, proprietara unei pensiuni: „Avem patru dormitoare, avem jacuzziul în curte, în dormitorul de la etaj este cadă cu hidromasaj, pe terasă avem de asemenea un pat pe fereastră se văd arborii, multă verdeață”

Prețul pentru o noapte de cazare într-o cameră dublă la o pensiune pornește de la 196 de lei. Parcarea în Costinești este gratis, iar închirierea unui șezlong este de 50 de lei în orice sector de plajă.