Cât costă biletele la concertul de Crăciun al lui Ştefan Bănică Jr., în 2023. Când şi unde vor avea loc

de: Sabina Anastasia
27 10. 2023

Compozitorul și interpretul de muzică Ștefan Bănică Jr. va susține, ca de fiecare dată, concert de Crăciun și la finalul anului 2023. Află în rândurile de mai jos când și în ce locații vor avea loc spectacolele. Prețurile biletelor sunt aceleiași pentru toate evenimentele.

Peste 350 de mii de români la concertele de Crăciun

Cu o carieră de peste 35 de ani, Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai iubiți compozitori și interpreți de muzică din țara noastră. La fiecare ocazie deosebită, cum ar fi sărbătorile de iarnă, artistul organizează concerte ce încântă mii și mii de români.

Ștefan Bănică Jr. a organizat, până în anul 2023, 79 de concerte de Crăciun. Din anul 2002 până în prezent, biletele au fost sold-out la fiecare astfel de spectacol. În total, potrivit cifrelor înregistrate, peste 350 de mii de români au ales să meargă la evenimentele private organizate de cântăreț.

Unde va cânta Ștefan Bănică Jr. la finalul lui 2023

Și în anul 2023, ca în cei precedenți, Ștefan Bănică Jr. va umple de bucurie inimile fanilor săi, organizând trei concerte de Crăciun. Toate cele trei spectacole vor avea loc în aceeași locație, mai exact la Sala Palatului din București. Nu întâmplător, fiindcă momentul este unul special.

În anul curent, la Sala Palatului din Capitală are loc evenimentul aniversar de Crăciun „20 de ani la Sala Palatului”. Ștefan Bănică Jr. își va susține concertele în zilele de 8, 9 și 10 decembrie 2023, în cadre de vis, cu muzică live, lumini și efecte speciale… Un cadru de poveste, pe scurt.

Prețurile biletelor la concertele lui Ștefan Bănică Jr.

La toate cele trei concerte de Crăciun, ce vor avea loc în trei zile diferite, prețurile biletelor sunt aceleași. Pentru categoria VIP, românii trebuie să achite o sumă de 350 de lei. Pe măsură ce categoriile scad în importanță, și biletele prezintă prețuri mai ieftine cu câte 50 de lei.

Astfel, spectatorii de la categoria 1 de la Sala Palatului vor avea de achitat o sumă de 300 de lei, cei de la categoria 2 – 250 de lei, categoria 3 – 200 de lei, iar românii de la categoria 4 vor plăti doar 150 de lei.

Citește și: Ștefan Bănică a dat lovitura, e cel mai vândut artist de Crăciun. Ce spune organizatorul despre succesul show-ului: „Lumea i-a dus lipsa” EXCLUSIV

Ce genuri de muzică se vor cânta la Sala Palatului

În afară de Ștefan Bănică Jr., pe scena de la Sala Palatului, de Crăciun, vor interpreta și alți artiști cunoscuți. Genurile muzicale vor varia de la pop la rock, folk și nelipsitul folclor. Vor avea loc, de asemenea, zeci de dansuri, potrivt Agenției Naționale de Presă.

Te-ar putea interesa și: Suma amețitoare pe care Mihai Trăistariu o va câștiga la Revelionul 2024: ”Va fi o noapte plină, dar bănoasă”. Tariful solistului EXCLUSIV

Anii trecuți, printre invitații care au urcat pe scenă s-au numărat și: Sofia Vicoveanca, Andra, Cristi Minculescu, Paula Ciuci, Paula Seling, Alina Eremia, Nicolae Botgros, Dan Bittman, Monica Anghel.