17 ian. 2021 | 09:28

Cât câștigă Gabi Bădălău. Ce salariu are, de fapt, pe cartea de muncă

Monden
Cât câștigă Gabi Bădălău. Ce salariu are, de fapt, pe cartea de muncă
Cat castiga Gabi Badalau pe cartea de munca

Gabi Bădălău a spus ce salariu are înregistrat pe cartea de muncă și câți bani îi cere Claudia Pătrășcanu, mama copiilor săi, pentru pensia alimentară.

Cât câștigă Gabi Bădălău pe cartea de muncă

Astfel, Gabi Bădălău a afirmat că suma de pe cartea sa de muncă este de 7.000 de lei, în timp ce Claudia Pătrășcanu îi cere o pensie alientară pentru copii în valoare de 15.000 de euro. În plus, mama copiilor lui își dorește custodia exclusivă a copiilor, susținând în repetate rânduri că tatăl lor ”nu este responsabil”.

Pe lângă pensia alimentară de 15.000 de euro lunar, Claudia Pătrășcanu își dorește ca după divorț să primească și un apartament în București. Cu toate acestea, veniturile de pe cartea de muncă ale lui Gabi Bădălău sunt infinit mai mici decât cele cerute de Claudia Pătrășcanu. În ce privește banii care îi asigură o viață de lux, acesta a spus că are o societate comercială din anul 1991.

Din ce își câștigă traiul de lux

„Avem o societate din 1991, avem 100 de angajați, lucrăm în mod constant. Toate datele sunt publice[…] 7.000 de RON este salariul meu înregistrat.”, a declarat Gabi Bădălău. Acesta a spus că suma pretinsă de Claudia Pătrășcanu pentru copii este exagerată. Nu a vrut însă să comenteze acuzațiile făcute de încă actuala sa soție. Ambii se află în divorț și, potrivit, lui Bădălău, urmează să se afle decizia judecătorilor în urma procesului.

„Am primit o hârtie pe mail în care a cerut 15 mii de euro pe lună. Eu consider că doi copii cu scolile plătite de mine, consider că doi copii minori se pot descurca și cu 2-3 mii. Îmi doresc o educație foarte bună pentru copiii mei și vreau ca mama copiilor mei să-i crească bine. Mie mi se pare 15.000 de euro foarte mult”, a declarat Gabi Bădălău la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Totuși, Gabi Bădălău a recunoscut că a înșelat-o pe soția sa, pentru că nu se mai ”regăsea” în relație cu ea. El a spus că ar fi preferat să o vadă cu doi bărbați decât ca ea să-i facă atâtea plângeri penale.

„Am înșelat-o, pe românește”, a mai adăugat el.

„Mai bine o vedeam cu doi bărbați, decât să știu că mama copiilor mei mi-a făcut atâtea plângeri penale. Am avut o viață liniștită, am avut o viață normală. Părinții mei nu au deranjat-o niciodată. Toată lumea a respectat-o. Când ne-am căsătorit, ne-am mutat în casă. Eu nu am dat o palmă nimănui. Nu a mai mers relația”, a conchis Gabi Bădălău.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
Capital.ro
Patru zodii vor avea noroc la bani înainte de Paște | Se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro