Cât ar fi plătit Loredana Groza pentru clipul ”Fericire” a lui Costi Ioniță. Săndel Bălan a spus suma (exclusiv)

Cât ar fi plătit Loredana Groza pentru clipul ”Fericire” a lui Costi Ioniță. Săndel Bălan a spus suma (exclusiv)
Săndel Bălan a spus suma pe care a plătit-o Loredana Groza pentru clipul piesei Fericire

Loredana Groza încă are parte de întrebări din partea fanilor cu privire la colaborarea în premieră cu care a uimit pe toată lumea. Cât ar fi plătit cântăreața pentru clipul piesei „Fericire” scrisă de Costi Ioniță?

Săndel Bălan dă din casă! Ce sumă ar fi dat Loredana Groza pe clipul piesei „Fericire”

Săndel Bălan a pus sub lupă piesa care se află încă pe val și e extrem de iubită de români de peste tot din lume, dovadă fiind vizualizările impresionante pe care a reușit să le adune piesa într-un timp destul de scurt.

Fostul impresar al trupei Andre a vorbit acum despre melodia care a rupt topurile. Secretul hit-urilor de azi constă în emoție și autenticitate, susține tatăl Andreei Bălan care explică faptul că toate piesele care au mers la sufletul românilor și care au avut în compoziția lor genuri diverse și oameni care să reprezinte stiluri opuse „sunt piese muncite, cu versuri faine, nu-s pe golăneală, textele sunt actuale, inteligente.

Important este ca, la final, piesa să fie fredonată pe stradă. Din păcate, am văzut că mulți fani de-ai Loredanei Groza nu au reacționat elegant, dar probabil nu au avut răbdare să asculte piesa și vocile.”

Întrebat dacă și-ar sfătui fiica să apeleze la un asemenea „artificiu” în drumul spre o altă victorie pe plan profesional, Săndel Bălan s spus că solista face ce dorește și ce simte, subliniind că se pot face și colaborări de succes și între alte două genuri muzicale precum pop și dance: „Andra a înregistrat recent un videoclip tare frumos, ”Jumătatea mea mai bună”, cu băieții de la ”3 Sud Est”, au zeci de mii de vizualizări, pe Internet”.

Despre ce sumă e vorba?

”Cele mai ieftine, în aer liber, unde nu este nevoie de recuzită, costă cam 2.500-3.000 de euro, cele cu mai mulți artiști, cu un regizor de top, cu recuzită, ținute scumpe, ajung și la 25.000-30.000 de euro. Videoclipul ”Fericire” este scump, se văd investiții majore, poate ajunge la un preț maxim. Nu ai ce să îi reproșezi lui Costi Ioniță. Videoclipul ”Fericire” e fără cusur, e foarte bun. De fapt, toate producțiile muzicale ale lui Costi sunt bombă, nu avem ce comenta! A dat lovitura și acum, oricum el a lucrat și în străinătate, este la un nivel foarte sus! Costi nu i-a compus până acum nicio piesă fiicei mele, dar am colaborat cu el, este autorul a două melodii pentru fosta mea trupă, ”Shock”, ele au dat lovitura cu piesa lui, ”Dă muzica mai tare!”, foarte bună!”
Săndel Bălan (Sursa: impact.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI