Cât ar fi darul la cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc. Sumele de băgat la plic sunt frumușele rău

Cât ar fi darul la cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc. Sumele de băgat la plic sunt frumușele rău
Ce și-a rugat sportiva invitații

Este evenimentul anului în România. Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil astăzi. Cei doi petrec acum la Fratelli, un local de lux din Constanța, deținut chiar de nașul celor doi.

Cât scot invitații din buzunar la cununia civilă a Simonei Halep

Ziua cea mare pentru Simona Halep și Toni Iuruc a sosit, în sfârșit. Sportiva s-a căsătorit cu milionarul Toni Iuruc pe plaja unui club luxos din Stațiunea Mamaia.

Mirii au ajuns la locație în jurul orei 16:00, alături de o parte din invitați, printre Ilie Năstase, Gică Hagi și Gică Popescu.

Simona Halep a vrut să rupă tradiția clasică, în care invitații oferă bani în plic mirilor pentru un început bun în viață. Pentru că niciunul dintre cei doi nu are nevoie de bani, mirii au cerut celor care le-au fost aproape în ziua cea mare să nu ofere clasicul dar în plic.

Ei au transmis că vor primi cu mare drag cadouri. Totuși, dacă unii dintre invitați nu vor ține cont de rugămintea sportivei, site-ul Catdau.ro oferă utilizatorilor posibilitatea de a afla orientativ ce sumă să ofere mirilor la o nuntă. Calculul este făcut în funcție de criterii precum orașul unde are loc evenimentul, numărul de persoane, venitul, genul locației, dar și ziua în care se desfășoară nunta.

Conform acestui calcul, doi membri de familie cu venituri peste medie ar trebui să dea cadou de nuntă o sumă între 1450 și 1650 de lei.

Totuși, la un calcul cu venituri precum cele ale lui Ion Țiriac, darul corect ar trebui să ajungă până la 2750 de lei.

Ce meniu a avut Simona Halep la nuntă

Cu toate acestea, invitații Simonei Halep vor ține cont, cel mai probabil, de rugămintea sportivei și vor oferi cadouri cu însemnătate sau obiecte de lux.

Simona Halep și Toni Iuruc au avut un meniu aparte la nuntă. Au servit fructe de mare, pește, friptură, delicatese precum raţă cu chutney de mango, terină de foie gras cu trufe, tartar de vită cu chips de cartofi dulci, tartar de ton cu biscuiţi de miso, scoici Saint Jaques cu sos de unt şi citrice sau tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie.

Cei doi servesc la nunta lor băuturi fine, având un open bar din care invitații pot alege orice doresc. Totodată, ei au optat pentru un candy bar la desert.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI