Cât a plătit Romina Gingașu pentru celebra haină de blană a Elenei Ceaușescu. Și-a dorit cu orice preț să o aibă

de: Violeta Badea
10 09. 2024

Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, a făcut un gest impresionant pentru a intra în posesia unei piese vestimentare unice: blana de vulpe a Elenei Ceaușescu. Deși pozează într-o femeie modestă, superba șatenă nu își refuză excentricitățile.

Romina Gingașu și-a dorit cu ardoare blana Elenei Ceaușescu

Romina Gingașu a reușit să achiziționeze una dintre cele mai rare și simbolice piese vestimentare din istoria României, haina de blană care a aparținut Elenei Ceaușescu.

Soția lui Piero Ferrari, cunoscută pentru pasiunea ei pentru articole vestimentare unicat, a călătorit din Italia în România special pentru a pune mâna pe această blană. Haina, confecționată din blană de vulpe, a fost creată special pentru Elena Ceaușescu și este considerată o piesă de colecție unică.

Acest articol vestimentar a fost scos la licitație în anul 2014, când a fost achiziționat de un colecționar israelian, care ulterior i l-a vândut Rominei Gingașu. Deși suma exactă pe care șatena a plătit-o nu a fost dezvăluită, este clar că valoarea piesei a crescut semnificativ datorită încărcăturii istorice și unicității acesteia.

O piesă cu istorie pe care nu o va înstrăina niciodată

Romina Gingașu a dezvăluit într-un interviu că și-a dorit de mult să aibă un obiect vestimentar care să fi aparținut Elenei Ceaușescu. După ce a cunoscut persoana care deținea blana de vulpe, a considerat că este o ocazie unică să obțină această piesă. În cadrul negocierilor, șatena a promis că nu va înstrăina niciodată haina.

”Am considerat că este bine ca acest obiect să aparţină unei persoane de cetățenie română și am negociat cu proprietarul israelian cu condiția ca eu să nu o vând niciodată”, a declarat Romina Gingașu pentru Cancan.

Această promisiune subliniază respectul pe care soția lui Piero Ferrari îl are pentru simbolismul piesei și pentru istoria acesteia.

Citește și Cum a arătat Romina Gingașu mireasă. Imagini de colecție de la nunta româncei cu miliardarul Piero Ferrari!

O achiziție care reflectă luxul și rafinamentul soției lui Piero Ferrari

Deși Romina Gingașu declară că nu este interesată de averea colosală a soțului ei, realitatea arată că nu se ferește să își satisfacă gusturile rafinate.

Garderoba impresionantă a frumoasei românce include piese exclusiviste, iar achiziționarea blănii Elenei Ceaușescu reprezintă o continuare a acestui stil de viață luxos.

Romina Gingașu a adăugat că haina este o piesă de colecție și că se simte foarte fericită să o dețină. Faptul că a zburat din Italia în România cu un avion privat pentru a o achiziționa denotă dorința ei de a face parte din istoria pe care această blană o reprezintă.

Așadar, Romina Gingașu și-a îndeplinit visul de a avea o piesă cu o încărcătură istorică deosebită, confirmând astfel fascinația sa pentru obiectele de colecție și lux.

Citește și Cum i-a dovedit Romina Gingașu milionarului Piero Ferrari că nu o interesează banii lui: “Orice bărbat s-ar gândi”!