Cât a plătit Mihai Bendeac pe apartamentul din centrul Capitalei. Este duplex şi are 90 de metri pătraţi

Cât a plătit Mihai Bendeac pe apartamentul din centrul Capitalei. Este duplex şi are 90 de metri pătraţi
Apartamentul lui Mihai Bendeac valorează o mică avere

Mihai Bendeac s-a decis, în urmă cu doar câțiva ani, să își cumpere propria locuință în Capitală. Acesta și-a dorit să fie cât mai aproape de centrul Bucureștiului, așa că a achiziționat un imobil pe Bulevardul Unirii, însă a plătit mulți bani pentru duplex-ul la care visează mulți.

Cât a costat apartamentul în care locuiește Mihai Bendeac

Mulți s-au întrebat câți bani a plătit Mihai Bendeac pentru apartamentul în care locuiește de câțiva ani. Acesta a achiziționat un duplex, de 90 de metri pătrați, chiar pe Bulevardul Unirii, o zonă extrem de vânată în Capitală, împlinindu-și, astfel, o mare dorință.

Actorul a mărturisit că mereu și-a dorit să locuiască în zona respectivă, așa că a scos din buzunar o sumă frumoasă de bani pentru a avea parte de un apartament poziționat cât mai aproape de centru, dar și de tot confortul. Mihai Bendeac a plătit, în urmă cu doar câțiva ani, 185.000 de euro pentru imobil.

„Îți spun exact cât am dat pe apartament acum câțiva ani de zile, acum nu știu cât ar fi. A fost 185.000 de euro. Acum o fi 190.000 de euro, cât să fie…

E un apartament de 90 de metri pătrați. Singura șustă este că e pe două niveluri, este duplex. Ăsta a fost visul meu dintotdeauna, să locuiesc acolo, pe Bulevardul Unirii.”, a mărturisit Mihai Bendeac în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Motivul pentru care Mihai Bendeac a achiziționat apartamentul: ‘Vreau să stau în centru’

Mihai Bendeac a explicat că își dorește să stea cât mai aproape de centrul Capitalei, așa că nu îl deranjează zgomotul sau aglomerația.

„Sunt atât de dement încât așa sta la Universitate unde este rondul ăla. Dacă s-ar putea face o casă în rondul de la Universitate, eu acolo mi-aș face casa.

Vreau să stau în centru, să stau în buricul buricului. Asta este cea mai mare temere pe care o am, de intimitate, de-aia am totul tras în casă.”, a mai spus actorul.

„Mă ajută să fiu creativ”

De asemenea, actorul i-a povestit prezentatorului de televiziune ce face pentru a se asigura că nu o să ducă lipsă de creativitate, chiar dacă vremea de afară este una bună, iar temperaturile sunt ridicate.

„La mine acasă este întotdeauna vreme rea. Adică am tot felul de dispozitive să se audă ploaie, vânt, dau drumul la aerul condiționat, sunt 16 grade.

Când este cod roșu de caniculă, la mine în casă se aude vânt, vijelie, beau vin fiert și stau cu pulover. Mă ajută să fiu creativ.”, a adăugat acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI