Cât a costat rochia de mireasă a Monicăi Bîrlădeanu. Vedeta nu s-a uitat la bani, a purtat două ținute FOTO

de: Andrei Simion
05 10. 2024

Monica Bîrlădeanu, una dintre cele mai apreciate actrițe din România, și-a surprins fanii cu alegerile vestimentare spectaculoase la nunta sa cu Valeriu Gheorghiță. Rochia de mireasă a fost piesa centrală a serii, iar vedeta nu s-a uitat la bani, investind o sumă considerabilă în cele două ținute pe care le-a purtat în ziua cea mare. Potrivit România TV, Monica a cheltuit 3000 de euro pentru cele două rochii, care au impresionat atât invitații, cât și publicul care a urmărit evenimentul online.

Monica Bîrlădeanu, strălucitoare în rochie de mireasă

Prima rochie de mireasă pe care Monica Bîrlădeanu a ales-o pentru ceremonia religioasă a fost o creație de lux, caracterizată prin simplitate și eleganță. Confecționată din materiale de cea mai bună calitate, aceasta a fost decorată cu detalii subtile care au pus în valoare silueta actriței.

După ceremonia religioasă, Monica Bîrlădeanu a optat pentru o a doua rochie, potrivită pentru petrecerea de la recepție. Aceasta a fost mai lejeră, dar la fel de sofisticată, permițându-i actriței să se miște mai ușor și să se bucure de eveniment alături de invitați. A doua rochie are cristalee și arată spectaculos.

Această schimbare de look a reflectat personalitatea plină de viață a Monicăi, iar invitații au fost impresionați de felul în care și-a adaptat ținutele la momentele diferite ale nunții.

Vezi și Monica Bîrlădeanu, fenomenală în rochie de mireasă. Primele imagini de la nunta cu Valeriu Gheorghiță. Andreea Marin, printre invitați FOTO

O investiție pe măsură

Cu un buget total de 3000 de euro pentru cele două rochii, Monica Bîrlădeanu a demonstrat că atunci când vine vorba de evenimente speciale, calitatea și eleganța sunt prioritare. Deși prețul poate părea ridicat pentru unii, rochiile au fost alese cu grijă pentru a reflecta stilul său sofisticat și pentru a se potrivi perfect cu atmosfera elegantă a nunții.

Această investiție în look-ul său de mireasă nu este surprinzătoare, având în vedere cariera sa de succes și atenția pe care o acordă detaliilor, fie că este vorba de aparițiile sale pe covorul roșu, fie de momente importante din viața personală.