Cât a costat-o pe Raluca Pastramă minciuna pe care a spus-o despre Pepe

Raluca Pastramă și Pepe divorț. Cât a costat-o pe femeie minciună spusă despre tatăl copiilor ei

Scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă a atins cote înalte, la mijloc făcându-și loc și subiecte precum trădare, minciună, infidelitate, dar și persoane care se aliază cu acestea în lupta ce urmează a se contura, în viitorul apropiat, la tribunal. Un lucru a luat prin surprindere pe toată lumea: Raluca l-a acuzat de violență pe încă soțul ei. Femeia a cerut ordin de restricție împotriva acestuia. A renunțat în doar câteva zile, însă, la eliberarea respectivului ordin, fără să-și motiveze decizia. Astfel, procesul s-a încheiat înainte de a începe, lucru care a obligat-o pe Raluca să plătească cheltuielile de judecată.

500 de lei minciuna. Raluca Pastramă a scos bani din buzunar pentru inconsecvența sa

Raluca Pastramă l-a acuzat pe Pepe de faptul că a bătut-o de față cu cei doi copii ai lor, în cadrul Complexului Sportiv Dinamo, acolo unde ea se dusese cu micuțele lor la tenis. A cerut ordin de restricție. Între timp, a anulat această cerere. Cei doi soți s-au întâlnit la tribunal, în data de 24 noiembrie, pentru a lămuri această problemă.

„Să-și dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat. Nu a existat așa ceva!”, a spus Pepe, în ziua cu pricina, aflat în fața tribunalului, după ce a depus o contestație împotriva restricției solicitate de soție.

„Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. De asta am tăcut! Am vrut să vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic. Neavând nimic, și-a retras plângerea. Nu s-a întâmplat niciun act de violență. S-au încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează. Nu au putut fi construite”, a mai spus acesta.

„Nu merit să mi se întâmple asta”

Vizibil nervos, Pepe a continuat dezvăluirile: „Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni. Eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume. Problema mea este că sunt foarte argumentat când mă cert cu cineva și deranjez când spun adevărul. Exact cum și acel ordin emis a fost emis fără nicio probă. Nu a existat nicio zgârietură, nicio lovire, niciun martor. Faptul că vorbesc apăsat nu înseamnă că vă bat – despre asta e vorba. Am nervi pentru că mi se întâmplă acum niște lucruri pe care nu le merit”.

Acum, după ce Raluca a făcut un pas în spate, a fost pusă de judecător să plătească cheltuielile de judecată, anume 500 de lei. „În baza art. 43 din Legea nr. 217/2003 raportat la art. 406 Cod procedură civilă, ia act de renunțarea reclamantei la judecarea cererii de chemare în judecată formulată Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, privind pe reclamanta Pascu Raluca Florentina în contradictoriu cu pârâtul Pascu Nicolae Ionuţ.

Obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată, din care onorariul în cuantum de 250 lei pentru avocatul desemnat iniţial să asigure asistenţa juridică a pârâtului, Tacu V.N. Nicolae-Valetina, şi onorariul de 250 lei pentru avocatul desemnat iniţial să asigure asistenţa juridică a reclamantei, Panfiloiu D.Luminiţa-Rodica. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare”, se arată în încheierea judecătorului publicată pe site-ul Justiției.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI